בדיחה של בוקר

בדיחה של בוקר

זוג מתחתן ובלילה הבעל זורק את אישתו למיטה ... ומתנה איתה אהבים ללא גבולות . במשך הלילה הם קיימו יחסים במשך 34 פעמים .. כך עברו להם עוד כמה לילות . האשה הולכת ומתלוננת אצל אמא ככה : הבן זונה הזה חושב רק על סקס ...איפה שהוא רואה אותי הוא מכניס לי במטבח בשירותים , בסלון , בכיבה בעמידה , עם בגדים בלי בגדים.."דיי אין לי כוח יותר" האמא שהקשיבה הציעה לה כך : הלילה כשהוא יחזור וירצה לשכב איתך ... פשוט תגידי לו שאת במחזור .. וזה ייתן לך מנוחה לפחות שבוע אחד. כאשר הבעל חזר הביתה .. ואישתו ראתה שהוא מתכוון להיתנפל עליה .. עצרה אותו .. ואמרה לו .. כי היא אינה יכולה לשכב איתו .. מכייון שיש לה מחזור. הבעל שמע .. קם היתלבש ... ויצא אל הסלון . כאשר הוא חזר אל חדר השינה .. הבחינה אישתו .. כי הוא הביא עימו .. בקבוק יין ותי כוסות . אנחנו חוגגים משהו ..? שאלה האשה . כן , ענה לה הבעל ... אנחנו חוגגים את שבוע התחת. מתפאר לו במכונית חדשה

בת ה י ם

New member
עוד אחת לבוקר...

למורה בכתה א היתה בעיה עם מוישל´ה. "מוישל´ה, מה הבעיה שלך?" "המורה, אני יותר מדי חכם לכתה א´. אחותי בכתה ג´ ואני יותר חכם ממנה. אני צריך להיות לפחות בכתה ג´". למורה נמאס והיא לקחה את מוישל´ה למנהל. המנהל הסכים לבחון את מוישל´ה בתנאי שאם מוישל´ה ייכשל בשאלה אחת, ישב בשקט בכיתה א´. המנהל שאל כמה זה 3x3 ומוישל´ה ענה מיד 9. כמה זה 6x9 – - 54, וכו´ וכו´. אחרי שמיצה את החשבון וכמה שאלות בעברית, השתכנע המנהל שמוישל´ה באמת מתאים לכיתה ג´, אבל המורה ביקשה רשות לשאול גם כמה שאלות. 1. "מה יש לפרה 4 ולי רק 2?" "רגלים" ענה מוישל´ה בשמחה. 2. "מה יש לך במכנסים אבל לי אין?" "כיסים" 3. "מה מתחיל בכ´ ונגמר בס´, עגול, חם עם נוזל לבן בפנים?" "כוֹס – עם חלב חם" 1. "מה נכנס קשה וורוד ויצא רטוב ודביק?" "מסטיק" 1. "מה עושה גבר בעמידה, אשה בישיבה וכלב על שלוש?" "לחיצת יד" * "עכשיו כמה שאלות ´מי אני ?´ 1. אתה תוקע בי את העמוד שלך ומושך אותי כלפי מטה כדי שאעמוד, ואני נרטב לפניך" "אוהל " 1. "אצבע נכנסת לתוכי, אתה משחק בי והגבר הטוב בכולם זוכה בי" "טבעת נישואין" 1. "אני בא בגדלים שונים, כשאני לא בסדר אני נוזל, כשאתה מקנח אותי אתה מרגיש טוב" "אף" 1. "עכשיו אחת קשה – הקצה שלי חודר, ובסיום אני רוטט" "חץ" 1. "טוב, ועכשיו האחרונה – איזו מילה מתחילה בז´ ונגמרת ב-ן´ ומשמעותה הרבה חום והתרגשות?" "זיקוקין" אומר המנהל "תשלחי אותו לאוניברסיטה! - בשאלה האחרונה גם אני טעיתי.
בוקר טוב ישראל

למעלה