בדיחה שגנבתי

• פותח הנושא eve6
  • פורסם בתאריך

eve6

New member
בדיחה שגנבתי

תמונה בלעדית, באדיבות אדובי-פוטושופ, של הסרט השני של אקספיילז.

muldercrushed

New member
לא יעבוד עלי...

א. על דברים כאלה לא צוחקים!!!! ב. ראיתי ת'פרק הזה!!!

Gilliana

New member
איזה רעה! ../images/Emo6.gif

ואל תדאגי, הסרט בדרך - כבר אמרתי שאני מהמרת על ספטמבר 2006?

1Shir

New member
../images/Emo6.gif

נקווה שהסרט יתרחש קצת קודם בסולם הגילאים שלהם... אה, וזה היה אחלה פרק!! כלומר פרק מזעזע ומפחיד, אבל טוב!!

muldercrushed

New member
מסכימה איתך!!!

דבר ראשון זה באמת היה מזעזע ןמפחיד טדבר שני הם ממש הוכיחו כמה שהם חולים אחד על השני בפרק הזה (עם המים הטובים והכל..)

1Shir

New member
כן, ומרוב ש...

כל אחד מהם לא הסכים לשתות את המים כי רצה שהשני ישתה אותם, המים נשפכו להם בסוף..

muldercrushed

New member
זה מה שממש עצבן אותי!!

זה כמו הזוגות המלוקקים האלה: לא אתה חמוד יותר לא את חמודה יותר.. בלה בלה בלה..

כן רק שפה

יש שני הבדלים: 1. מדובר בחיים שלהם ולא בכינויים או מחמאות. 2. הם נתנו סיבות מדעיות ולגיטמיות אחד לשניה

Gilliana

New member
טוב מאד!

ואני חושבת שהסיבה האמיתי שאף אחד מהם לא רצה לשתות היתה בעצם אחרת לגמרי - אני למשל הייתי מעדיפה למות ולא לשתות את הג'יפה הזאת. במחשבה שניה - אם הייתי שותה את הגועל נפש הזה, הייתי מתה הרבה יותר מהר.

muldercrushed

New member
תרשי לי לחלוק עלייך לשניה...

במצב רגיל נראה לי שלא הייתי שותה ת'מים הסגולים באורח משונה האלה אבל במצב של חיים או מוות לא נראה לי שהייתי בררנית כל כך... דבר שני, סקאלי ומאלדר דיברו על מצב דומה בחקירה על המפלצת הכחולה מהאגם ("do you think you cuold kaniblise somoeone?")

Gilliana

New member
טוב, זה כבר עניין של טעם אישי...

אני לא הייתי שותה אותם if my life depended on it ובאשר לקניבלזיציה - התשובה שלי לפחות זהה.

Gilliana

New member
תשמעי...

בתכל'ס - עכשיו קל לי להגיד את זה, אני לא יודעת מה היה קורה במצב real time של סכנת חיים. כולנו חכמים גדולים "על יבש". אני רק יכולה לומר שנכון לרגע זה - במצב הנוכחי - התשובה היא כן! הייתי לוקחת את הריזיקה ולא נוגעת במים האלו.

orityemini

New member
המים באמת היו גועל נפש לא נורמלי...

זו היתה סצינה מאוד יפה וחזקה לדעתי שהראתה את עומק ההתמסרות שלהם אחד כלפי השני. אף אחד בעצם לא רצה לשתות, כי חשב על סיכויי האחר לשרוד וכשהמים אבדו, אני חושבת שבמקום להתעצב הם חשו הקלה, כי עכשיו הם לא יצטרכו להחליט מי יחיה ומי ימות. ואגב, אני דווקא מקשרת את השאלה של מאלדר לגבי הקאניבליזם כתור עקיצה בלבד על הפחתת המשקל של סקאלי ולא כשאלה אמיתית על הישרדות. וזה בגלל שהוא שאל את זה בסמיכות להערה שלו על המשקל שלה. התגובה של סקאלי לסצינה הזאת פשוט פרייסלס....:D

muldercrushed

New member
באמת לא הבנתי ת'קטע של הסצנה הזו...

מה היה הקטע של העקיצה הזו?? היא הסתכלה עליו ואז הוא צחק, בהתחלה חשבתי שהקטע היה כאילו שהוא בחן לה את האיזור התחתון (יו נו וואט איי'מ סיינג...
)אבל אז הבנתי שזה לא (לא ברור לי איך הבנתי שזה לא אבל הבנתי איכשהו...)

1Shir

New member
העקיצה לא היתה לגבי המשקל שלה...

ההערה על המשקל שלה+ההערה על הקניבליזם היו רק בגדר "עקיצה" (או יותר נכון טריגר) למה שהוא רצה לומר לה לגבי ה-big blue. הכל היה מתוכנן אצלו מראש... וסקאלי באמת היתה מצחיקה, לקחו לה 2 שניות עד שנפל לה האסימון המקשר בין 2 ההערות... :)

1Shir

New member
הוא השווה אותו למצב של קניבליזם

הוא אמר (בערך) שכמו שבמצב נואש אדם יאכל אדם אחר, כך הביג בלו אוכל את טרפיו מתוך אותו אינסטינקט נואש. הוא פשוט ניסה לשכנע אותה שהביג בלו קיים, כי היא סרבה להאמין. אחד הפרקים המעצבנים יותר של סקאלי!! (כלומר שהיא היתה בהם מרגיזה)

למעלה