בדיחה , קטנה........

fantom

New member
בדיחה , קטנה........../images/Emo47.gif

שני כורדים משוחחים אומר האחד: "אני חושב שאישתי בוגדת בי עם הגנן - מצאתי פרחים במיטה". עונה לו חברו: "אני חושב שאישתי בוגדת בי עם האינסטלטור - מצאתי אותו במיטה".
)

הצעדן

New member
ובכלל כולנו כורדים ../images/Emo119.gif

ובכלל כולנו כורדים
לפי בדיקות גנטיות חדשות אבל רק בימים זוגיים. בימים אי זוגיים כולנו בולגרים (גזוז, למי שזוכר)

Gefen

New member
המחקר הזה מסביר...

איך אמא שלי מכינה קובה כל כך טוב....

תותי-בת

New member
שלא תגידו שתותי לא מצחיקה ../images/Emo9.gif נציגת שירות לקוחות, נציג מכירות וסמנכ"ל של מחלקת עסקים בעיר הגדולה טיילו דרך פארק בדרך להפסקת הצהריים שלהם ומצאו מנורת שמן עתיקה. הם שפשפו אותה כשלפתע הופיע שד במעטה עשן. השד אמר: "בדרך כלל אני מעניק 3 משאלות, לכן אעניק משאלה אחת לכל אחד מיכם". "אני קודם, אני קודם!!" אמרה נציגת שירות הלקוחות. "אני רוצה להיות באיי הבהאמה, מפליגה בסירת מירוץ, בלי לעשות חשבון לעולם" - פוף! היא נשלחה לשם בתדהמה. "אני עכשיו, אני עכשיו!" אמר נציג המכירות. " אני רוצה להיות בהוואי, לנוח על החוף עם מסז´יסטית פרטית, ולשתות ללא סוף פינקולדה יחד עם אהבת חיי." פוף! הוא נשלח לשם מייד. "עכשיו תורך" אמר השד לסמנכ"ל וזה אמר: "אני רוצה את שני אלה חזרה למשרד אחרי הפסקת הצהריים!!!...." מוסר השכל: תמיד תן לבוס שלך לדבר ראשון....

funkbass

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי

תותי-בת

New member
תודה... או יותר נכון תודי ל... ../images/Emo9.gif אקס שלי... שמקודם שלח לי איזה משהו אופנה לבולבולים (זה גם ציפור!!!!! ../images/Emo9.gif) ונקרעתי מצחוק!!! אם תרצי תגידי ואני שולחית לך במיידית! אחחח ענקים הגברים האלו (דפוקים...) ../images/Emo9.gif בריאה עליך אחותי התימונית! מואאאאאאאאאה, ליאתושלך בכלל! ../images/Emo9.gif

למעלה