בדיחה קטנה

אי שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אי שם במקום כה רחוק במקום שהים אינו כל כך עמוק וגם ההרים אינם כל כך גבוהים ואנשים כל הזמן הולכים ובאים השמש זורחת והימים בהירים ויש שם אנשים מכל המינים גבוהים, רזים, נמוכים ושמנים שכל הזמן הולכים ובאים ובמקום הזה כל האנשים את האהבה מחפשים ומחפשים האנשים מחכים ליום מיוחד שבו יתאהבו ויאהבו לעד ואותם אנשים אינם מבינים שהרגש הוא כה טהור וגדול ושאפשר למוצאו גם סתם ביום חול מוקדש לכל האנשים שכל הזמן מחפשים את אותו משהו נכסף שבעצם נמצא ממש על הסף!!!!!!!1 מקסימושששששש

בדיחה קטנה ../images/Emo13.gif

אישה אחת...קנתה בית חדש!...רצתה לקנות גם תוכי.. חיפשה וחיפשה...ולא מצאה... יום אחד נכנסה לחנות ישנה ...וראתה תוכי בצד...שאלה: כמה התוכי? בעל החנות: הוא לא למכירה....הוא מסכן גדל בבית זונות... האשה: אני בכל זאת אשמח לקנות אותו...נתנה 100 ש"ח עבורו..והלכה לה. מגיעה האישה לביתה.....והתחילה לדאוג לתוכי. התוכי קיבל אוכל ואמר: יההההההה אוכל חדש......יהההההה מאדם חדשה... יההההההה בית חדשששששששששששששששש......פתאום הוא רואה את הבעל ואמר: או...סוף סוף משהו מוכר

Gefen

New member
איזה יופי מקסימוששששש....... ../images/Emo45.gif

אז זה אומר ש...יש לנו משורררת חדשה בפורום?
או שיש לך רק, כמוני, נשמה של משוררת אבל כלום לא יוצא החוצה.... אההה..ואם כבר העלית את נושא האלבום ולשמחתי צעקת פה על כולם...נראה אותך עושה לנו קצת שמייח ושולחת עוד תמונות שלך!!! נא..נא..נא..נא..נא.... לילה טוב יקירתי ושינה עריבההה..... גפן

Gefen

New member
לא יכולה עכשיו יקירה..

הילדים פה....שעה קשה אם תהיי שם בעוד שלוש שעות אני מבטיחה להכנס..!!

judyr

New member
השתגעת אז בטח נועם יהיה

או שעד אז הוא כבר היה ואני מאושפזת....

אני נעלמתי??????. השתגעת!

יודע כמה אני צריכה להוריד בשביל להעלם?
יש עבודה...והמון!!!!!! וחוץ מזה....שהשעות שלנו כל כך הפוכות......כשאתם מתעוררים אני מתעייפת חחחחחחחח למרות שאני מאלה ששונאות לישון... אשתדל להכנס יותר...חחחחחח אבל להעלם? חחחחחחחחח כשאני חושבת על זה אני מתה מצחוק....עשית לי את היום. יום קסום מקסימושששששששששש

ליאת11

New member
רגע......

גם את מצוות הארץ???? שעות הפוכות וכאלה.... ובכלל... שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד איך נכנסים לצאט... אמממממממממממ <תמיד ריק שם >

למעלה