בדיחה קורעת

בדיחה קורעת ../images/Emo151.gif

בעל חננה כזה, נו אתם מכירים תחננות לא? בקיצור לאישתו יש יומ-הולדת הוא מחליט להיות אמיצ, יעני קול (פחח) ניכנס לחנות ללבני נשים העגל הזה לא מבין כלום ניגשת אליו המוכרת ושואלת! כן אדוני במה אפשר לעזור לך אממממממ הוא גימגמ טוב יצא לו בסוף כמה מלים מה'פה,,,,אני רוצה לקנות לאישתי חזיה הכי ססקסית שיש לך פו (עילג) מה המידה שואלת המוכרת. לללא יודדדע הוא משיב(עילג) בערך תתאר לי כדי שאוכל להתאים חזיה לאישתך לא יודע הוא עונה. טוב היא שואלת בגודל של תפוז? לא בגודל של אשכולית? לא. אולי בגודל של קלמנטינה? לא בגודל לימון? ממממממ קרוב הוא עונה.יותר קטן מלימון? שואל המוכרת כככככן הוא משיב. בגודל של ביצה? אההההה כןןןןןן בגודל ביצים רק של אישתי מקושקשות. (כושלאמהשלך יא עילג)

חחחחחחחחחחח ציפוש כרגיל גדול..

וסורי על החוסר יחס...אני אישית לא הייתי ליד המחשב בשעות האחרונות...ומה שלומך את???

נ ס ת ר ת

New member
אני חייבת להודות ש...

פשוט לא הבנתי את הבדיחה אבל אולי זה בגלל שאני עייפה ...

לא כולם מבינים נסתרת...למרות

שהבדיחות של ציפוש הכי מובנות...ומצחיקות...אבל את לא מכירה אותה...

נ ס ת ר ת

New member
אני בדרך כלל...

לא קשת תפיסה אבל כנראה שהפעם כן
אגב מר טעים, התאוששת מארוחת הלילה שלך אתמול ?

נ ס ת ר ת

New member
תגיד מקסיקני

אתה והד"ר עושים פה משמרות ? כשהוא כאן אתה לא, וכשאתה כאן הוא לא
ואולי יש דרך להעיר את שאר חברי הפורום ? חבל שרק אנחנו כותבים, זה ממש פורום כייפי...

לפעמים אנחנו עושים משמרות...

אני ואיל...אבל בקשר לפורום מה שקורה זה שפעם הוא היה מעולה... והרבה אנשים נטשו אותו...ואני מקווה להחזיר את כולם לכאן... ואין לי ספק שיגיעו חדשים בקרוב...מה גם שאני הולך לצרף אליי כנראה מנהלת חברה טובה...והוא יהיה פורום ענק... לאט לאט...חכי הוא יהיה אחד המובילים בתפוז אם לא הטוב ביותר...

נ ס ת ר ת

New member
מקסיקני, אני אשמח מאוד...

אם הוא יתעורר מעט יותר לחיים, אני חושבת שיש לפורום הזה פוטנציאל מאוד טוב לאנשים כמונו שלא ישנים בשעות הלילה...הידיעה שתמיד יש פה מישהו גם ב 3 לפנות בוקר ואתה יכול לדבר איתו על כל נושא שבעולם היא מרגיעה...נעימה...

גם אני פעם

רציתי להפתיע החזקי עם היידים ועד החנות הלכתי כך עם הגודל סתתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה