בדיחה ערבית?

בדיחה ערבית?

היהודים מפורסמים כבעלי חוש הומור מאוד מפותח. שמעתם פעם ערבי מספר בדיחה מקומית? אני לא. בתרבות שמטפחת שינאה יש הרבה סיפורי גבורה על מלחמות נגד הכופרים אבל אפילו לא בדיחה אחת. אז כתבתי ביוטיוב muslim Joke ופגשתי מישהו שטוען שדווקא יש להם חוש הומור - אבל לא הצלחנו להוציא ממנו אפילו בדיחה אחת בדיחה ערבית

חיפשתי ועדיין לא מצאתי

יש למשל 101 סיפורי גוחא ועוד ספר לפעוטות. אבל.... אצל כולם המחברים בשם עברי טהור. אז אנחנו מספרים מעשיות ג'וחא אבל אני חיפשתי משהו אוטנטי - ערבי מספר בדיחה על ערבים.

raanans

New member
בשנות ה-80 בירדן

רצו המון בדיחות על ראש הממשלה הירדני זיד אל ריפאי. הינה אחת שאני זוכר: ריפאי הלך לטייל הרחובות עמאן, כל האנשים ניראו בדיכאון, כל המסעדות היו ריקות. ריפאי רצה לברר מה קורה, - אז הוא עצר בחור ושאל "למה כולם בדיכאון?", ענה הבחור - "זה בגלל ראש הממשלה זיד אל ריפאי". המשיך ריפאי לטייל ברחובות, ולשמחתו הוא הצליח למצוא בניין אחד, שלפניו תור ארוך, ארוך, שהתמשך לאורך מספר רחובות, של אנשים שמחים ועליזים. שמח ריפאי שלא הכל שחור בעמאן. הוא נעצר בתור, ושאל את אחד הממתינים "מה זה המקום התוסס הזה?" "זאת השגרירות האמריקאית, כולנו פה בתור לקבלת גרין קארד". למחרת היום החליט ריפאי לטייל שוב ברחובות העיר, הוא הסתקרן לדעת מה מצב התור מול השגרירות האמריקאית, אך כשהגיע למקום השתומם ליראות כי המבנה היה נטוש אף ירדני לא עמד בתור. ריפאי נכנס לשגרירות ושאל את השומר בכניסה "מה קרה? איפו כל האנשים שעמדו בתור לקבלת גרין כארד?" ענה השומר "אתמול רצה פה השמועה, שזיד אל ריפאי ניכנס לשגרירות, ועמד בתור לויזה. אז כולם התחרטו, והחליטו להשאר בירדן."

sokal

New member
הנה לך בדיחה על יהודים ../images/Emo8.gif

למה יהודים מפחדים מלילת הנישואין ? כי היא מתחילה ב .. " חמאס " ומסתיימה ב .. " פתח " חמאס - זה מוטיבציה פתח - חדירה ראשונה אגב .. יש מאות בדיחות מבית מדרשם של ערבים תכתוב בערבית .. نكات

למעלה