בדיחה על פולניה....

Hadar p

New member
בדיחה על פולניה....

בן חוזר הביתה עם 3 בנות ואומר לאמו הפולניה תסתכלי טוב טוב על שלושתן אחת מהן תיהיה אשתי... נראה אם תנחשי מי זו תיהיה..... אחרי חצי שעה אומר לה....נו את מנחשת מי תיהיה אשתי? אומרת האמא בוודאי...זו האמצעית! איך ידעת?הוא שואל בהפתעה...! מהרגע הראשון לא סבלתי אותה...

Hadar p

New member
ועוד אחת...(חביבה)

שתי פולניות יושבות על ספסל. אומרת אחת לחברה...את יודעת בג´יג´ינה את נראת ממש נפלא היום בג´יג´ינה אומרת חבל שאני לא יכולה להגיד את זה עליך.... עונה לה....זה כי את לא יודעת לשקר כמוני.....

יעלי2

New member
להדר** יש לי חדשות בשבילך ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בענין ההסבה המקצועית. אתמול דברתי בקשר אליך עם גננת צעירה (בת גילנו) חברה שלי. למדתי ככה: אפשר ללמוד גננות בלוינסקי סמינר הקיבוצים בית ברל מכללת אחווה הם רשומים לפי סדר הקושי להתקבל אליהם (לוינסקי הכי קשה). 1) תנאי הקבלה הוקשחו אבל הלימודים קלים. 2) אם יש לך פלפל, גישה לילדים ומוטיבציה - הלימודים לא מכינים אותך לעבודה המעשית. אז שווה להתקבל וללמוד אבל כשתפתחי גן תראי שתלמדי דרך הרגליים. 3) הכי חשוב. משרד החינוך מעונין להכשיר גננות וללמד אותם. לכן קיימת אופציה לפתוח גן, להעסיק גננת עם תעודה ולסכם איתה שמהרגע הראשון את והיא עובדות צמוד (את הבעלים ואת לא עובדת כסייעת). את הגן את רושמת במשרד החינוך על שמה. לגננות צעירות יש צורך בסטאז´ ובנסיון ולכן לא יהיה קשה לאתר גננת כזו. השלב הבא: את פונה למשרד החינוך ומבקשת להצטרף לתוכנית לימודים מטעמו!!! הלימודים אורכים 5 שנים במקום 4 א) אבל לומדים תכלס לפי הנחיות משרד החינוך. ב) עובדיםתוך כדי ולומדים גם או בעיקר בערב וכך מפעילים את הגן במשך היום וממשיכים לעבוד! אני מקווה שתקראי את ההודעה ושהמידע החדש ישפוך אור עבורך על הנושא בכלל ובפרט. צרי איתי קשר אם תרצי פרטים נוספים.

Hadar p

New member
תודה מתוקה! אני מתכננת להגיד בקשות

קבלה ללוינסקי ולאחווה. אחותי למדה בסמינר הקיבוצים ולא ממליצה במיוחד! אני חושבת שאני אמשיך במסלול הרגיל כי כמו שאני מכירה את עצמי לימודי ערב זה לא בשבילי! גם ככה קשה לי להשקיע! אבל הרעיון נשמע מעולה! אני אחשוב על זה בכל זאת והודיע לך!

Hadar p

New member
לאחרונה להיום! וסליחה על הגסויות

זוג פולנים גבר ואישה עולים על מונים ביציאה משדה התעופה בניו יורק.
אומר להם הנהג מונית מאיפה אתם?
מפולניה אומר הגבר. האשה שואלת מה...מה הוא אמר? אומר הגבר הוא שאל מאיפה אנחנו ועניתי לו אומר הנהג מונית הזיון הכי גרוע שלי היה עם פולניה...
מהנהן הגבר בהסכמה בראשו... אומרת האשה מה..מה הוא אמר? אומר לה הגבר.... הוא אמר שהוא מכיר אותך מאיפה שהוא.....

למעלה