בדיחה על ערבים איך ערבים אומרים את ה ABCD האמריקאי? ABCDEFGHIJKLMNO-B הם אומרים B(בי) במקום P(פי).
מ מסטול בסטייל New member 29/11/05 #1 בדיחה על ערבים איך ערבים אומרים את ה ABCD האמריקאי? ABCDEFGHIJKLMNO-B הם אומרים B(בי) במקום P(פי).
R riodecoco New member 30/11/05 #3 זה לא יפה לצחוק על ערפים יעני אולאי אנאחנו לו יודאים להגיד B ובמקום זה אומרים B אבל זה לו נותן לך את הליגיט....ליגמיטצ....ליגטימסט..... לא משנה. זה לו יפה ליצחוק ככה על באניאדאמים!!!! היחלטנו ליכוד... כל בעם אני מחזיק את בולבול יותסא לי ביבי!!!!
זה לא יפה לצחוק על ערפים יעני אולאי אנאחנו לו יודאים להגיד B ובמקום זה אומרים B אבל זה לו נותן לך את הליגיט....ליגמיטצ....ליגטימסט..... לא משנה. זה לו יפה ליצחוק ככה על באניאדאמים!!!! היחלטנו ליכוד... כל בעם אני מחזיק את בולבול יותסא לי ביבי!!!!
ה הבחור הקשוח New member 1/12/05 #4 ח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo140.gifח../images/Emo6.gifח גדול!!!
ח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo6.gifח../images/Emo140.gifח../images/Emo6.gifח גדול!!!