בדיחה על הצבא

Reut E

New member
נכון אבל

זה לא קל להיות שנתיים בלי הורים בארץ, ובינינו לא מישתמשים כל כך בבנות בצבא גם ככה..

קשואח!

המ,שנתיים בארץ בלי ההורים,נכון קשה אבל אח"כ אם תרצי לחזור לארץ יש מצב שיכריחו אותך לעשות צבא. אז למה לא לבוא בטוב? חוצמזה תראי בזה כטקס התבגרות או משהו XD

Reut E

New member
צודקת=]

הכל תלוי בכמה זמן אני נישארת בארה"ב, ואם אני עושה שם בגרות אמריקאית ותואר..

גל"צ /m\

אתם עוד תשמעו עלי! ואז תגידו "הא! אני הכרתי אותה כשהיא עוד שידרה ברדיו מקומי!"

Reut E

New member
במה אתה תשרת קשוח?

או שזה חסוי

Reut E

New member
בהצלחה דויד!!

האמת דויד שאין לי מושג מה עושים בדובדבן אבל תהנה! בכל מיקרה מה שכן דויד אם יש בעיות או משהו הבחור שממיין לא מכניס אותך לאן שצריך אני פה עם השוט..אני מסוכנת

כמו שאמרתי בעבר, סומך עלייך.

תודה רעות. דובדבן מחולקת לכמה תפקידים. יש את המסתערבים, הם אלה שמסתננים לכפרים ערביים וגרים שם כדי להגיע לעמדות כוח ולשרת את הארץ מבתוכם [קצת כמו מרגלים כאלה], יש את אלא שכל הזמן בישראל ומדי פעם נכנסים לכפרים ערביים כדי לבצע מעצרים ועוד ועוד. דובדבן בנוי על בסיס קרב מגע ולכן היחידה כ"כ מוצאת חן בעיני.

Reut E

New member
דויד שלנו הולך להיות מרגל!!

המרגל נישמע ממש מרתק! חח כאילו מחופש לאיזה ערבייה כזאתי
ובעצם מאחורי כל השמלות יש מכשירי הקלטה ומצלמות.. אבל ברצינות זה נחשב קרבי?

אני לא אהיה מסתערב.

כדי להיות מסתערב צריך להראות לפחות קצת כמו ערבי. אני ממש לא. מתסתעבים לא מתחפשים לערביות אלה פשוט לומדים ערבים ונכנסים כמו שהם. בלי מצלמות ובלי נשק. לאט לאט, אחרי שהם מוצאים בית ערבי לגור בו, הם משתלבים בחברה ותופסים עמדות כוח שבעתיד הם יפעלו כנגד הערבים מבתוכם. לדוגמה: יש ערבי שקשה לתפוס אותו והוא מבוקש מספיק בשביל ל`שרוף` עליו מסתערב, המסתערב מגיע לביתו בלי שאף אחד יפריע לו, מחסל את המבוקש ובורח חזרה לישראל. אבל אני לא אהיה מסתערב. אני אהיה מאלה שנכנסים ויוצאים. וזה נחשב נורא קרבי. יותר קרבי מכל יחידה אחרת שהיא לא בעמדת לוחם [כמו סיירת מטכ"ל, 669, שלד"ג וכדו`]. תחשבי על זה. מסתערב שנכנס לכפר ללא נשק יצטרך הרבה פעמים להגן על עצמו. לכן לומדים איך להשתמש בגוף ובאגרוף. יש מבינה?

Reut E

New member
האמת נישמע קשה תחת השב"כ הזה

כי הרוב גם עבודה פיזית.. בהצלחה אבל תשמור על עצמך... לא להתפתות אם הערבי מציע לך איזה שוחד, נגיד חומוס עליו
לא הבנתי אבל מה אתה תעשה דויד! אתה כאילו רק נכנס לכפר מחסל את הבן זונה ויוצא? אתה לא הולך לגור ליד ערבים? ופאק אוי לערבי שיתחיל איתך!

אשמור על עצמי, את תדאגי.

הערבים האלו לא יודעים מה מחכה להם. אם אצליח להכנס לדובדבן אז כן. אהיה מאלה שנכנסים-מרביצים-מבצעים מעצר-חוזרים לישראל. בלי חוכמות. 3-4 לפנות בוקר, ציוד לראית לילה, מסכת אב"כ, פרצית דלת-זריקת פצצת עשן ורימון הלם-"ידיים על הראש! לרדת על הברכיים!". אם יש התנגדות-כדור בראש. אם אין-בעיטה בפרצוף. ככה או ככה, אוי לערבי שיתעסק איתי!

Reut E

New member
אני רואה אותך כבר:p

דויד מגיע לכפר ביום גשום ואפל על האופנוע.. בכניסה לכפר נכנס בחוזקה בשערים מכניס בוקס לשומר, השומר כבר ירד על 4 הגוף שלו הפך צורה אחרי מה שדויד עשה לו... מחבל אחר מתאבד מרוב פחד. דויד מגיע לבית של הערבי הפושע.. הברנש מתנגד למעצר! דויד מת מצחוק צוחק על הערבי בלי לשים זין ומעיף לו בעיטה לפרצוף! חח אני ממש טובה בזה וואי אולי אני יצטרך לדובדבן

תהי בתכנון פרקטי.

נתגייס יחד? זה יהיה כיף. ואם אקבל ממך פקודות אז בכלל... שניה לא יהיה משעמם. ["דיויד, קפוץ לי", "דיויד, תעשה לי ילד" ועוד בפקודה!]

Reut E

New member
כמובן..

יהיה מעניין.. ואם תהיה המפקד שלי אז אכלת אותה!!

למעלה