בדיחה על "הכל כתוב בעיתון",,,

בדיחה על "הכל כתוב בעיתון",,,

2 שודדים שדדו שק גדול עם כסף מהבנק , וברחו לקצה השני של המדינה. כעבור שעתיים וחצי נסיעה מבקש אחד השודדים : "בוא נעשה הפסקה, ונספור כמה כסף יש בשק הזה " עונה לו חברו השודד , לא חבל על העבודה הקשה, הרי מלא נקרא בעיתון בדיוק כמה שדדנו ,,,,,,

בדיחה על כוס חלב,,,

גבר מבוגר יוצא לטייל עם חברו העיוור ,בעודם מטיילים אומר המבוגר איזה יום חם ממש יום של שרב , וביום כזה של שרב ,מאוד מאוד הייתי רוצה לשתות כוס-חלב קר וצונן. עונה לו העיוור: קר וצונן אני יודע מה זה , אבל חלב אני לא יודע. - המבוגר : חלב זה סוג של משקה נוזלי ובצבע לבן, העיוור: משקה נוזלי אני יודע ,אבל צבע לבן אני לא יודע. - המבוגר: לבן זה בדיוק כמו נוצות של ברבור. העיוור : נוצות אני יודע ,ברבור אני לא יודע,, - המבוגר :ברבור זה סוג של עוף עם צוואר מכופף,, העיוור: עוף אני יודע ,מכופף אני לא יודע, המבוגר תופס את היד של העיוור ומכופף אותה ,ואומר,,, זה כיפוף !!! -העיוור : סוף סוף הבנתי מה זה חלב.

.....

"- המבוגר : חלב זה סוג של משקה נוזלי ובצבע לבן" אני חשבתי שהעיוור יתבלבל ולחשוב שהוא מתכוון לחחומר שאמא של אבי כל כך אוהבת ואז ייתן למבוגר לשתות...לפחות אי אפשר לומר שהבדיחה צפויה

Reut E

New member
ולהבריז מהביצפר עוד יותר שולטטטטט

אבל אני עכשיו הולכת לביצפר כי היום לומדים עד חמש לפחות לא באתי מ8, אם הייתי שם מ8 הייתי מתחרפנת

למעלה