בדיחה נחמדה

ניקולי

New member
בדיחה נחמדה

פרסי אחד אמר לחבר שלו :"אתה יודע? אני יודע לדבר עם הרים" החבר שלו עומד נדהם שאל :"עם הרים??" אמר לו הפרסי :"כןןן מה אתה לא מאמין לי? אני אוכיח לך" הלכו שניהם למקום שיש בו הרים ישבו על אחד הסלעים,והפרסי התחיל צעק בחוזקה: "הלוווו" לפתע נשמע קול ממרחקים "הלווו".(הד)..החבר הסתכל נפעם..הפרסי :"חכה חכה זה עוד כלום" והמשיך.. "מה שלומך?" והקול שאל "מה שלומך?" החבר היה בהלם..הפרסי המשיך:"הולכים למסעדה היום?" הקול ענה לו: "הולכים למסעדה היום?"..החבר היה בשוק של ממש..הפרסי שאל :"מי משלםםםםםםםםםם????????" ועוד אחת: שני חברים הלכו לקולנוע..בסרט היה מסופר על חברה צעירים שעושים תחרות אופנועים במקום מאוד מסוכן.איפה שיש הרים וצוקים..לקראת סוף הסרט היתה תחרות קשה מאוד ואחד מהשחקנים נסע במהירות והתקרב לסוף הצוק..אמר אחד החברים.."אני שם איתך 100 ש"ח שהוא לא קופץ" החבר השני שאל :"מאיפה בא לך הרעיון הזה?" החבר:"אני יודע..אתמול הייתי בסרט הזה".. בלי ברירה הוציא החבר 100 ש"ח ונתן לו (הרי הוא ראה את הסרט מה הוא יתווכח איתו?)..מפה לשם ההוא קפץ! החבר השני הסתכל על חברו ואמר: "נו.. מה אתה אומר? הפסדת הוא קפץ, תחזיר לי את ה100 ש"ח"...אמר החבר :"מה אני אגיד לך אתה צודק, וואלה אתמול ראיתי את הסרט והוא קפץ..לא חשבתי שהיום הוא יהיה טיפש ויקפוץ עוד פעם".

ניקולי

New member
מרינושקה

ערב טוב לך...מה זה ככה הודעה אחת ובורחת??? ספרי מה קורה??..ורגע.. בדרך כלל כשיש בדיחה את מוסיפה שתיים אז.. איפה את איפה חוש ההומור שלך... נשמה הכל בסדר??

למעלה