בדיחה נחמדה

בדיחה נחמדה

בחור צעיר מקבל עבודה בחנות כלבו גדולה :ביומו הראשון מקבל אותו זבן ותיק ואמר לו "שמע, תמיד צריך לנסות למכור ללקוח עוד משהו בנוסף למה שהוא .בוא תראה איך עושים את זה ".ביקש :מגיע לקוח ומבקש זרעים של דשא. הזבן אומר לו .""אתה יודע, כשהדשא יגדל אתה תצטרך גם מכסחת ?הלקוח אומר: "נכון, איך לא חשבתי על זה תן לי אחת". הבחור הצעיר אומר לזבן: "או.קיי, הבנתי איך זה ."עובד. תן לי לנסות .מגיע לקוח אחר ומבקש חבילת טמפונים הבחור הצעיר אומר לו: "אדוני, נראה לי שכדאי לך מאוד לקנות ."גם איזו מכסחת דשא עם הטמפונים "?הלקוח מסתכל עליו בתדהמה ואומר: "מה קרה לך, השתגעת והצעיר עונה לו: "נראה לי שסוף השבוע שלך נדפק ממילא, לפחות ."תכסח את הדשא

גיוRא

New member
הסיפור האמיתי....מתוך קורס מכירות

אחד בא לבקש עבודה בכלבו ענק בארה"ב.. שואל אותו המנהל מה הוא יודע למכור.. אומר לו"לא יודע אבל רוצה לנסות" או קי אמר לו המנהל..לך תנסה את מזלך רק תדע שאצלינו מי שלא מוכר לפחות 2 מוצרים ביום לא שורד.. בסוף היום קורא המנהל לבחור ושואל "נו מה מכרת היום..ואיך" אז ככה.. מכרתי למישהו חכה..לדייג ואז שאלתי אם הוא יסתפק במעט דגים והיצעתי לו רשת מאחר והוא הסכים שאלתי אותו אם יש לו איך לקחת את הרשת ומאחר ולא היה לו מכרתי לו גם את הסירה המיוחדת החדשה.שאלתי אותו איך יקח את הסירה לים ולא הייה לו ,אז מכרתי לו גם את העגלה..כשאמר לי שבאוטו שלו אין וו גרירה..הצעתי ומכרתילו את הגיפ 4על4 החדש..מהקומה היוקרתית.. סה"כ מכרתי לו מוצרים ב..750.000 דולר.. "וכל זה כשהוא רק רצה לקנות חכה?"משתומם המנהל.. "לא ולא" עונה המוכר החדש.. הוא ביכלל בא לקנות טמפונים לאישתו.. ואמרתי לו שאם כבר הלך הסוף-שבוע..אולי כדאי שילך לדוג!!

חחחחחחחחחחחחחחח גיורא

אותה הגברת בשינוי אדרת

חתולון*

New member
נחמד מוכר וחביב

ואני כאן בשביל לומר לך בוקר טוב והכביש בו אני נוסע כרגע-מאד רטוב באתי רק לכמה דקות להראות את פניי ואני חוזר מיד לעבודה, דמעות בעיני דמעות של אושר שהנה הכל שפיר וגם לח מאחל לך ולכולם/ן יום נעים ומוצלח.... חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

בוקר טוב איש יקר סע בזהירות וזה העיקר שמחה אני כי אתה מאושר זה גורם לי לפרצוף מעוטר מה שלומך יקירי? ואם תשאל לשולמי אצלי הכל מצוין ושולחת לך
מלייןןן שיפיצו ריח נהדר שיעשו אותך יותר מאושר שיתנו לך רגוש בחיים וישמור עליך אלוהים יום טוב...

חתולון*

New member
חן המקורית יקרה מאד ../images/Emo25.gif

כל שרשור שלך אלי, מזיל לי דמעה והשכנים שלי חושבים שזה מקנאה אין אין עלייך חן היקרה אני תמיד שואל: מה לי קרה? שכל כניסה לכאן, עושה לי טוב בלב ואסיים כמו חתול, ולא סתם כלב מיאווווווווו חתולון

למעלה