בדיחה משלי

yafit75

New member
למי שלחת כלנית? לי?

תודה נשמה,,, יש לי את הפרחים והכלניות של צ´וצ´ו! תשמור אותם לראש השנה... עוד מעט הוא מתקרב!

גיוRא

New member
מכירררר,,,,אבל,,,,,,,,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלא יהיה חסר לי....

גיוRא

New member
אז עוד בדיחה,,,וממש לא חובה.לצחוק..

ראית´ם את זותי,, גם הכי מכוערת וגם מאיימת?,,, פייר,,,,, מת עליה.... ========================== קלינטון והאפיפיור,,{לא עלינו רק לצורך הבדיחה} הלכן לעולמם והיגיעו לשמיים,,אחרי 5 דקות רץ האפיפיור לבקש ראיון עם אלוהים,,חיכה 10 דקות והמלאך גבריאל קורא לו להיכנס.. נכנס ומייד מתחיל להתלונן,, שמע אלוהים יש פה טעות אני האפיפיור,,כל חיי וידויים ומעשים טובים,, איך אני בגיהנום? אלוהים בודק בספרים,,,יוצא,,ואומר: אכן,,טעות היגעת לפני 15 דקות יחד עם קלינטון? האפיפיור:"כן אדוני" טוב הוא נשלח במקומך לגן עדן מייד נתקן את הטעות,, במסדרון כשעוברים בין גן עדן והגיהנום פולט האפיפיור מתחת לשפם,,{שאין לו} יש סוף סוף לראות את מריה הבתולה הקדושה.. בדיוק עובר מולו קלינטון,,ופולט מתחת לשפם,, מצטער אדוני,, אחרת ב10 דקות,,,

גיורא מאיימת? אז הנה בדיחה רק בשביל

ילד קטן נסע עם אביו לים, בזמן שהילד שיחק, האבא תפס לו מישהי ופימפם אותה. בדרך הביתה האבא חשש שהילד יפלוט משהו לאם ואמר לו: "אתה מבין בן, שם בים אני פשוט ניפחתי את האישה ההיא כדי שהיא לא תטבי בים" הבן: "כן ברור לי, לפני שבוע כאשר הייתי עם אמא בים, נדרשו כמה גברים כדי לנפח אותה כמו שצריך וכאשר לאחר מהם נסתמה המשאבה, אמא הצטרכה אפילו לנשוף בה".

גיוRא

New member
אז דומה בשבילך,,מ´כוערת שלי.../images/Emo25.gif

ילד שראה ת´הורים כשהאמא יושבת ומקפצת להנאתה על האבא.. שאל את האמא למחרת למה היא עושה את זה לאבא... והאם:תשמע אבא שמן קצת ואני רק לוחצת כדי להוריד לו ת´בטן. הילד:אמא!!אז אל תתאמצי כי העוזרת כל יום שלישי מנפחת אותו חזרה,,, ====================== ועוד אחת... אי´חד בא חרמן הבייתה ואומר לאישתו יאללה בא לי,,לא מעניין ת´כלום. האישה :אי אפשר עכשיו תתאפק צריך לקלח תילדים ולשבת לאכול.. האיש אומר לה :לא אכפת לי באמצע האוכל את אומרת שאת לא רעבה,,והולכת לחדר,, ואני מייד אחרייך.. וכך היה... אחד הילדים לא הבין למה אבא לא חוזר לאכול אחרי רבע שעה הלך להציץ מחור המנעול,, חזר בבהלה לשולחן,,ואמר לאחיו הקטן תגמור מהר את כל האוכל,, כי מי שלא אוכל.. אבא מזיין אותו....

וכמו שלך יפה שלי ../images/Emo25.gif

ילד אחד לאמו ואומר: "אמא למה אבא קנה בולבול חדש?" האמא המשועשעת אומרת: "מה גרם לך לחשוב שלאבא יש בולבול חדש?" הילד עונה: "ראיתי שאבא דחף אותו לדכנה הוא היה עטוף בניילון".

גיוRא

New member
חחח שאפה מכוערת שלי...

אנחנו מקבלים את אותם מיילים?,, שנעבור למקור אחר?,,,

גיוRא

New member
בודק ב-ת.ז,,,מכוערת נשמתי...

ואאלללהה חושב שהיגעתי לגיל,,, שאפשר להתחיל.......... עיצמי עיין בלתי מכוונת,, ו..... שוט,,,, מעדיפה,,ב,,,forwerd ?

גיוRא

New member
מכוערת.שלי..מה כפת לי...../images/Emo25.gif

אישתי בעבודה ולא רואה כלום... המצוי,,כתוב ,,אי´פשר לשנות,,{למי יש כוח לעמוד בתור?,במשרד הפנים} הרצוי בראש,,, שווווו שלב?,,,גמ´כוערת גם ארוכה כמו סולם? לא נורא,,{יש יגידו שחצן},,אבל הבטן והטביעה,,עוד לא איכזבה.!! אופפפ,,,,,חיפשתי את "מתי נתנשק"של טיפקס.. מצאתי משו אחר...שנינו נוסעים במכונית אני לא יודעת לאן נגיע כשההגה נמצא בידיים שלך אתה תמיד חייב להפתיע אני לא יכולה להפסיק להסתכל על הפנים שלך בתוך הראי ואתה מרגיש כל תנועה שולח לטיפה אל השפתיים שלי שנינו נוסעים במכונית אתה אומר לי שהדרך תהיה ארוכה שאני יכולה להירדם אחרי זה תספר לי כל מה שקרה אני לא ישנה סופרת כוכבים דרך חורים בשמיכה ואתה עם סיגריה בפה שר לי עם הרדיו שיר אהבה נשקי אותי חזק נשקי עד שיכאב והשמש לא תשקע את אחת ויחידה אהובתי המופלאה ואני אוהב אותך שנינו נוסעים במכונית הלוואי שיכולנו לנסוע לנצח אתה חושב שאני מזמן נרדמתי ולא מקשיבה איך אתה עם הסיגריה בפה שר לי עם הרדיו שיר אהבה נשקי אותי חזק נשקי עד שיכאב והשמש לא תשקע את אחת ויחידה אהובתי המופלאה ואני אוהב אותך ========== השלב,,עבר לך לתיבה...{מסרים} מווווו
אאהההה גיורא

למעלה