בדיחה , מותר?

fantom

New member
בדיחה , מותר?../images/Emo47.gif

אחד יושב בביתו, רואה טלוויזיה בנחת ופתאום שומע צלצול בדלת. כאשר הוא פותח את הדלת מגלה חבר ילדות שלא ראה שנים. החבר נכנס ואיתו כלב גדול. החברים התחילו להעלות זיכרונות ילדות והכלב בינתיים החל להרוס את הבית, הוא הרג את החתול טולי, הפיל את הטלוויזיה, קרע את הוילונות ומה לא. בתום הביקור המארח בציניות אמר לחברו "יופי של כלב יש לך", "כלב שלי?" התפלא המבקר "הוא עמד ליד הדלת כשנכנסתי, חשבתי שהוא שלך".

fantom

New member
עוד אחת../images/Emo47.gif

אונייה יוקרתית שטה בים. על הסיפון: גברים בחליפות יוקרתיות ונשים בשמלות ערב יוקרתיות. קפטן האונייה :מודיע בקול: יש לי שתי בשורות אחת טובה ואחת רעה, מה תרצו קודם? את הטובה הם עונים. הקפטן אומר "זכינו ב-11 פרסי אוסקר"

Gefen

New member
סתם סקרנות פנטום...

ממתי אתה שואל אם מותר??
יש לך בכלל ספק??

fantom

New member
הסקרנות............/images/Emo47.gif

הסקרנות הרגה בסוף את החתול אסור להיות "סקרן"!!!!!!!!

inbale

New member
מי הרג את תולי מי??

הוא תפס לי עכבר אתמול דרך אגב...הוא שימושי הגינגי שלי..

fantom

New member
התבלבלת , התבלבלת../images/Emo47.gif

אזו טעות מצערת אם היית שמה לב יותר היית רואה כי העכבר תפס את טולי ה"חתול" ככה את בתעללת בחתול שלך שולחת עליו עכברים שירדפו אחריו---אותך ל**לילך**

fantom

New member
לאחות הבית../images/Emo47.gif

אשה נכנסת לחדר מיון וצועקת: "אני צריכה עזרה דחוף, הפה של הבת שלי מתוח לאחור והעיניים יוצאות מחוריהן". ניגשת אליה אחת האחיות ומרגיעה אותה: "זה בסדר, גברת, בסך הכל צריך לשחרר לה את הקוקו".

inbale

New member
חהההההההההההההה

איזה בדיחה מפ... אבל אני חייבת להודות שזאת הבדיחה הראשונה שאני שומעת על חדר מיון. יש לך עוד? אולי טיפה יותר מוצלחות?

למעלה