בדיחה לשבת

בדיחה לשבת

רופא אמריקאי מעיר: "הרפואה בארה"ב כל כך מתקדמת שאנו מוציאים כליה לאדם אחד, משתילים אותה לאדם שני ולאחרי 6 שבועות הוא כבר מחפש עבודה" רופא גרמני מגיב "זה כלום, בגרמניה אנו מוציאים ריאה לאחד משתילים לאחר ותוך 4 שבועות הוא כבר מחפש עבודה" רופא רוסי מגיב "זה גם לא כלום, ברוסיה הרפואה כל כך מתקדמת שאנו מוציאים חצי לב לאחד ומשתילים אותו לאחר ותוך שבועיים כבר שניהם מחפשים עבודה". אז, קם רופא ישראלי ועונה "אין מה להשוות, אתם ממש מפגרים לעומתנו. אנחנו כאן בישראל, לקחנו אדם בלי מוח, ובלי לב , שמנו אותו כשר האוצר…… ועכשיו כולם מחפשים עבודה!!!!! שבת שלום לכולם --

No-FeaR

New member
הנה דווקא בדיחה מצחיקה:

איש אחד שהלך לאיבוד במדבר רצה מאוד מאוד לשתות ולא מצא שתיה.. הלך הלך הלך, אחרי כמה שעות מצא באר, האיש מגיע לבאר - מסתכל למטה, ולא רואה כלום. האיש החליט שיזרוק אבן כדי לשמוע אם יש מים, זרק אבן - ולא שמעו כלום. האיש החליט לזרוק אבן גדולה יותר, ועדיין הוא לא שמע כלום. לאחר מכן הוא זרק סלע, וגם זה לא עזר, ולבסוף זרק בולדר ועדיין לא שמעו כלום! הבן אדם התרגז והלך, איך שהוא הולך הוא רואה כבשה רצה רצה רצה, וקופצת אל תוך הבאר, האיש היה בטוח שהוא חולם והוא המשיך ללכת. 20 מטר מהבאר הוא פתאום רואה בדואי, והבדואי שואל אותו "תגיד, ראית את הכבשה שלי?", האיש עונה לו "כן, ראיתי אותה קופצת לבאר" אז הבדואי אומר לו "לא יכול להיות, הרי קשרתי אותה לבולדר!"

הנה בדיחה יותר מצחיקה ../images/Emo3.gif

ניתוח פלסטי : ‏איש אחד מחליט לעבור ניתוח למתיחת פנים. הוא משלם למנתח פלסטי 5000$ ‏ולאחר מעשה מאוד מרוצה מהתוצאה. יום אחד ‏בעודו מטייל ברחוב הוא ‏עוצר לקנות ‏עיתון ‏ בקיוסק.לפני שהוא ‏יוצא מהקיוסק הוא שואל את המוכר "תגיד, בן כמה אני נראה ‏ לך ?" ‏המוכר ‏בוחן אותו ועונה "בערך 35 ". ‏האיש, מרוצה מעצמו מצהיר האמת - אני בן 47 האיש, מתמוגג מהצלחת ‏הניתוח, ממשיך בדרכו . ‏הוא נכנס לסופרמרקט השכונתי ‏לקנות מצרכים וכשמגיע לשלם לקופאי הוא מחליט לנסות שוב . "‏ תגיד" הוא שואל את הקופאי "בן כמה ‏אני נראה לך?". הקופאי בוחן אותו מספר שניות ‏ועונה - בערך בן 30 האיש מרוצה מעצמו מצהיר ‏האמת - אני בן 47. כחצי שעה מאוחר יותר האיש ‏ נעמד ‏בתחנת אוטובוס בה ‏ממתינה אישה מאוד זקנה הוא לא ‏מתאפק ושואל גם את הזקנה בן כמה הוא נראה . "‏ תראה ‏בחור צעיר" היא עונה "אני בת 85 ואני לא ממש רואה טוב... אבל כשאני ‏ הייתי צעירה היתה לי דרך ‏בדוקה לבחון מה הגיל של גברים. אם תיתן לי להכניס ! ‏את היד! לתחתונים שלך ולמשש לך את הביצים לעשר דקות אני אדע לזהות ‏ בוודאות בן כמה ‏אתה ." ‏האיש מסתכל לצדדים, רואה שאין ‏אף אחד בסביבה, ומסכים .. ‏לאחר עשר דקות הזקנה מצהירה "אתה בן 47 ". ‏האיש ההמום שואל "וואו, איך עשית את זה ?" ‏הזקנה מחייכת ומשיבה "עמדתי מאחורייך בתור בסופרמרקט ." ‏-

למעלה