בדיחה לשבת

ניקולי

New member
בדיחה לשבת

איש אחד מגיע לרופא כאשר שתיי כוויות על אוזניו הרופא :מה קרה לך? החולה: אל תשאל, עמדתי וגיהצתי ולפתע ה
מצלצל, התבלבתי וישר הרמתי את המגהץ לאוזן ימין ואמרתי הלווווו הרופא: בסדר אוזן ימין אבל מה קרה לך באוזן שמאל? החולה: אז זהו מיד אחרי זה הרמתי
למד"א שתיי נמלות הולכות להן להאנתן על הניאגרה נמלה אחת אומרת לשניה תוך כדי טיול.."רוחמה, תיזהרי שלא תיליפפפפפ" שניי חברים יצאו לטייל בהרים כשלפתע נעלם חיים צעק לו יוסי מרחוק יוסי: חיים איפה אתה???? חיים : אני מקצררררררררררררררר(((((((((((((((((((((

angel151

New member
ניקולי לצערי לא יכולה להבין היום בד

חמודה את כל כך משקיעה בבדיחות אבל לצערי אני ביום כזה שלא מצליחה להבין בדיחות מרב שני בדיכאון היום. אז שוב הלכתי לעבודה, שוב סידור הבית, שוב הכול חוזר חלילה.. ומה מה כמה זמן אפשר לשחק את המשחק שאני שמחה? כן לפעמים אני מאוד שמחה אבל ראבבק הגעתי למסקנה שזה הכל סתם.אין לזה משמעות.. כי כאשר אין בי שמחת חיים יותר הכל נגמר@@ מדוע כל פעם אני מתאכזבת מחדש? מדוע אני לא מוצאת את הדברים החשובים לי באמת באותו אדם שאני מכירה? רק בטלפון יש השלייה של הינה יש עיניין הוא נחמד יש קליק אבל כאשר נפגשים אני אני.. מתאכזבת כי הדמות שאותה פינטזתי שאולי תגיע היא בעצם לא. פשוט נמאס לי. עצוב לי ,הלבד הזה הבדידות הזו.. בעצם אני בעולם שלי לבד! אז יש חברות ויש ידידים אבל תכלס כל אחד חוזר לביתו ! ודווקא אותו אחד שכל כך מעוניין בי אני לא רוצה אותו. איזה דבר זה. אולי תתנו הסבר לתופעה

למעלה