בדיחה לבוקר

jess ועוד

New member
בדיחה לבוקר

אסיר אחד נמלט מהכלא, פרץ לבית ומצא זוג צעיר במיטה. הוא הוציא את הבחור מהמיטה, קשר אותו לכסא וקשר את האישה למיטה. הוא התכופף לכיוון האישה, נישק אותה בצוואר, קם והלך לחדר האמבטיה . בזמן שהיה שם, אמר הבעל לאישה: "הוא אסיר נמלט. תראי את הבגדים שלו. אם הוא ירצה סקס אל תתנגדי. הוא בטח לא ראה אישה הרבה שנים. אם תתנגדי לו הוא יכול להרוג אותנו. תהיי חזקה, יקירתי. אני אוהב אותך". ענתה לו אשתו: "הוא בטח לא ראה אישה הרבה שנים. אבל הוא לא נישק אותי בצוואר. הוא לחש לי באוזן שאתה נורא מדליק ושאל אם יש לנו וזלין במקלחת. תהיה חזק, יקירי. אני אוהבת אותך".

בת ה י ם

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

|בוקר טוב כייף לראותכם על הבוקר מחייכים.... |רמקול בוטן ה ח ו צ ה ==שאלה: מה משותף לאסלה ולנקודת ג´י? תשובה: את שניהם הגברים מפספסים.

מיקי 35

New member
בת... אני חולה על הבדיחות שלך ../images/Emo6.gif

ועלייך

Queen Of Love

New member
זו הבדיחה ששלחתי לפני..

כמה ימים כאן...את לא קוראת את הבדיחות שלי! נתפסת על חם!!

sidi

New member
וואי

איזה קטע... חחחחחחח רציתי לכתוב בדיוק שזאת הבדיחה שלך, אבל לא הייתי כבר בטוח כי קיבלתי אותה במייל לפחות כבר עשר פעמים אז לא ידעתי איפה קראתי אותה. ג´סססס חשבתי שאת פולניה לא רומניה חחחחחח

בת ה י ם

New member
זב בגלל הסיניליות שלי....

ואל תתפלאי אם אשלח אותה שוב היום.... חחחחחחחח זה האתר.......
התסלחי לי מלכה ???????

sidi

New member
איך

הפנלים נראים??? אף פעם לא זכיתי לראות אותם בפינה, אותי ישר היו זורקים החוצה... כי אם הייתי נשאר בתוך הכיתה העונש כבר לא היה אפקטיבי חחחחחחח

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

עוד
אחת ו-
את עלולה לקבל
!! דווקא היה מאוד נחמד להיזכר בבדיחה...חיפשתי אותה בדפים הקודמים ולא מצאתי אותה...אז אולי
!!

למעלה