בדיחה חה חה חה

ניקולי

New member
בדיחה חה חה חה../images/Emo6.gif

ערב אחד, חזר ג´ורג´ מיום עבודה קשה, השעה היתה מאוחרת..והוא נסע את דרכו הביתה, בדרך הכי קצרה, והכי מהירה..רק שלפתע ראה מרחוק נזירה עומדת בכביש ומנסה לעצור טראמפ..חשב לעצמו: (נזירה ככה באמצע הלילה מעניין מהקרה לה). עצר את המשאית שלו ושאל אותה מה קרה?? אמרה לו שהיא נתקעה בלי כסף ומאוד רוצה לחזור למנזר כי השעה כבר מאוחרת והיא חוששת להסתובב כך לבד. כמובן שהוא הציע את עצמו לקחת אותה..בדרך, הנזירה ישבה והביטה בו מבטים מוזרים..ג´ורג´ הוציא בירה והחל לוגם, הסתכלה עליו הנזירה ושאלה: אם אפשר?? ג´ורג´ היה המום ונתן לה מהבירה, וחשב לעצמו: (נזירה, לילה, לבד, טראמפ, בירה)..כעבור שתיי דק´ הוציא ג´ורג´ סיגריה ועישן אותה, הנזירה שאלה: אפשר? וכמובן שג´ורג´ נתן ושוב חשב לעצמו: (נזירה, לילה, טראמפ,בירה, סיגריה) המשיכו בנסיעה ואז ג´ורג´ שאל..:"תגידי לי לא יכולתי שלא לשאול..אפשר ל....." להפתעתו הנזירה ענתה בחיוב..מיד הפשיל את מכנסיו, החל למזמזה, רק שהנזירה ביקשה מאחור..כששאל למה אמרה לו.."כי ככה אני לא אראה איזה חטא אני עושה בכל זאת אני נזירה", כמובן שג´ורג´ הסכים עימה, ומטעמי כבוד לקדוש ברוך הוא, עשה לפי בקשתה. אחרי הכל..הוציא ג´ורג´ סיגריה..נישען לאחור מבסוט מעצמו ואז שאל את הנזירה: "תגידי לי..עכשיו אני חייב לדעת, איך זה את נזירה כ"כ יפה,הולכת בלילה לבד,עוצרת טראמפ,שותה בירה, מעשנת סיגריה,ואפילו...." ואז ענתה לו הנזירה "אתה רואה????????????אנחנו ההומואים מה לא עושים, בכדי לקבל זיון ולו רק קטן?? אנחנו צריכים להסתכן ולהתחפש לנזירה"......

ניקולי

New member
../images/Emo4.gif איזה באסה

אף אחד לא קרא את הבדיחה שלי...אוףףףףף וכ"כ התאמצתי.... טוב בטח קראתם וממש התעלפתם מצחוק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עליכם ניקול*

למעלה