בדיות ועוד משהו...

ben_holland

New member
בדיות ועוד משהו...

למה 19 כורדים הולכים יחד לסרט? כי כתוב:" מעל 18 " _____ כורדי נופל מקומה שלישית ומתרסק. כולם רצים אליו ושואלים "מה קרה?",אז הכורדי עונה להם: "וואלה,לא יודע הרגע הגעתי". _____ למה העליה של המרוקאים לארץ נקראת "על כנפי נשרים"? כי הנשרים מביאים את כל הנבלות. _____ איך קוראים לאמא של השרוף ? אום-אל-פחם ! _____ למה אתון,תמיד עצבנית בבית? כי יש לה בעל חמור... _____ איך תופסים ארנב? מתחבאים מאחורי עץ ועושים קולות של חסה _____ איזה מוזיקה אוהבים הומלסים? מוזיקת האוס _____ למה מגייסים אנשים לצבא רק אחרי גיל 18 ? כי אם הצבא היה לפני הלימודים כולם היו חותמים קבע... _____ איזה אוטו יש לסדאם חוסיין ? scadilac _____ טנדר מתגלגל אל התהום ובתוכו 5 ערבים, מה חבל? שלא הכניסו עוד 7 !!!! _____ למה זה טוב ללכת עם פוזלת לחוף הים ? שתשים עין על התיקים _____

ben_holland

New member
פיל ועכבר הולכים...

ביער כשלפתע נפל על הפיל קוקוס על הראש ומעלף אותו. כשהפיל התעורר הוא שאל את העכבר "מה אני?" עונה לו העכבר "אתה שמן ויש לך חדק אז אתה כנראה פיל" ממשיכים ללכת ולפתע נופל קוקוס על העכבר ומעלף אותו. כשהוא התעורר הוא שאל את הפיל " מה אני?" אז הפיל ענה לא - "אתה שחור,קטן ומכוער אז אתה כנראה תימני...." ועם כל התימנים הסליחה מראש...

Gefen

New member
חהחחהחהחחה............/images/Emo6.gif

צחק החצי הלא תימני שלי... ואם בתימנים עסקינן.... הידעתם שבסוף המאה הקודמת.. בקרב גברברי העליה הראשונה, האידיאל היה להתחתן עם אישה תימנייה??

Tokyo

New member
עוד בדיחה שנזכרתי בה ממש עכשיו

מרוקאי וכורדי הולכים ביער ופתאום פוגשים באריה ענק. המרוקאי מרים אבן וזורק אותה על האריה ומיד בורח ועולה על העץ, בינתיים האריה מתחיל לדהור לכיוון אז המרוקאי צועק לכורדי ממרומי העץ "יא גנוב תברח מהר או שתעלה על העץ הוא יאכל אותך חי" אז הכורדי עונה " חחחחח למה מה? אני זרקתי עליו את האבן? פחחחחחחחחחח

למעלה