בדיוק שומע californication

find the truth

New member
בדיוק שומע californication

אנשים ...שלום לכולם.. אני חולה על רד הוט צ'ילי פפרס הרבה זמן לא שמעתי את השירים שלהם. יום ראשון היית בליל סדר ובן דוד שלי התחיל לנגן בגיטרה את otherside.. וניגנבתי .. מאיפה אני יכול להשיג את התווים יאנטו ת'מנגינה ..במיוחד לשיר הזה ולשירים המוכרים שלהם ובכלל..? אודה לכם אם תעזרו לי ..תודה מראש.

itoosh2

New member
יש המון שירים לטאבים ברשת...

אם תחפש בגוגל otherside tabs או משהו כזה אני דיי בטוח שהוא ימצא לך

find the truth

New member
סבבה ננסה

סבבה ננסה..אני דיי בטוח שאני יכלא לבעיות אז עד אז תודה

itoosh2

New member
סבבה...

עד אז אולי יהיה פה מישהו שיוכל להמליץ לך על אתר טאבים לועזיים אני מכיר רק ישראלי אחד

amitzangi

New member
תתוריד לך גיט פרו אחי וכן להקה

מצויין אני מת עליהם אני יודע לנגן את כל השירים שלהם כימעט

find the truth

New member
מילים לשירים..

וואלה אחי כיף ך אני רק מתחיל ללמוד לנגן בגיטרה בשלבי התחלה.. אני בקושי מנגן ת'פתיח של OTHERSIDE ..תה יודע אולי איפה אני יכול להשיג ת'מילים לשירים שלהם במיוחד את של OTHERSIDE..?

amitzangi

New member
אבל אני יגיד לך את האמת - אין להם

שירים כאלה קשים לנגן אבל בין השירים היותר יפים שיששש רד הוט צ'ילי פפרס שולטים ! ! ! !

itoosh2

New member
תלוי מה...

יש להם שירים שמאוד קשים לנגן וחוץ מזה אם תנסה לנגן ת'שירים שלהם בבאס תראה כמה זה קשה

amitzangi

New member
נכון... אבל אני יודע לנגן בבאס

את Californication ו By The Way אבל לא את כלל השיר וקצת את Around The World וכן בבאס זה יותר קשה ואמרתי שאין להם שירים כל כך קשים אבל נכון הם לא קלים (חלקם דיי.....) ויש ממש קשים נכון

itoosh2

New member
טוב תראה...

קליפורניקיישן וביי דה ווי אין השקעה בבאס אבל בארוונד דה וורלד זה חתיכת באס אני מקנא בך שאתה יודע לנגן את זה!!!

amitzangi

New member
ו.... מצאתי לגיטריסטים מתחילים כמה

דברים של רד הוט י-ח-ס-י-ת קלים לנגן אז לכל המעוניינים בבקשה: Otherside (ההתחלה וההמשך לא כ-ל כ-ך קשה....) Californication Can't Stop Parallel Universe Universally Speaking ולא ממש חיפשתי הרבה לכל מי שיש להוסיף שיוסיף

Freaky Styley

New member
את\ה יכול\ה להגיד לי

איך מנגנים את הפתיחה של cant stop, אחרי ההתחלה של ה-נהנה,נהנה,נהנה,נהנה... ואת ההמשך של otherside? אחרי הפתיחה?? תודה..

amitzangi

New member
זה בן דבר ראשון....! וכן אני יכול

אבל אולי תשיג לך גיטר פרו... או שתרשום בגוגל tabs red hot chili peppers can't stop otherside"""""""""""""""""""""""""""" אם תצטרך ממממשששש פה תבקש אני יביא לך

amitzangi

New member
ואי איזה באסה... טוב אז הנה

Can't Stop http://www.e-chords.com/tab.asp?idMusica=5838&tipo=T Otherside http://www.guitaretab.com/r/red-hot-chili-peppers/21448.html ולמה לא עובד? הגירסה? אם כן כנס לאייסי שלי 327672534 ואם לא אז תציין מה הבעיה אולי יהיה אפשר לעזור לך כי מה שהבאתי לך עכשיו זה לא ממש נכון אני יודע לנגן אותם בהרבה יותר טוב אבל תהנה בכל מיקרה או שמישהו יכול להסביר לי פה איך אני מוציא את הטאבים מהגיטר פרו ושיהיו בקובץ לא של גיטר פרו שיסביר גם יהיה פה

Freaky Styley

New member
הסופתי אותך

ומה שהבאת לי זה טאבים לבאס. אני צריך לקלאסית\חשמלית

למעלה