בדיוק לזה חיכיתם....

סינטטית

New member
בדיוק לזה חיכיתם....

יום ראשון בYnet, השמעת בכורה של הסינגל הראשון... יהיה מגניב.

מה מהר?? הגיע הזמן באמת....

כבר מיליון שנה שאין חדש מהם והגיע הזמן לשמוע.. שני האלבומים שלהם כבר יצאו לי מהתחת.. כמה אפשר לשמוע שוב ושוב ושוב??

התגובה שלך קצת הרבה מוגזמת..

נכון שאנחנו רגילים לתגובות כאלה ממך, אבל בכ"ז זה לא ראוי. אתה אומר שנמאס לך משני הראשונים, אז אחרי שייצא השלישי, אתה גם תגיד שנמאס לך ממנו אחרי תקופה מסויימת? אי אפשר להגיד שאין חדש מהם, כי בדד יצא לפני חצי שנה (אני לא חושב שזה הרבה זמן) ובתחילת החודש יצא צל המוות. נכון שבתקופה הזו היו חסרות ההופעות שלהם, אבל הנה אוטוטו הם חוזרים להופיע, ומחר ב"ה כבר נשמע עוד משהו חדש מהם, הפרי הראשון מהאלבום השלישי.

אתה מחשיב את בדד וצל המוות??

אחי "בדד" זה קאוור, "צל המוות" הם רק כאורח שם. מבחינתי זה לא הסינרגיה האמיתית שלהם. ואולי קצת הגזמתי אם ה"נמאס" כי תכלס אני עוד שומע אותם. אבל די.. זה ניהיה חרוש... הגיע הזמן למשהו חדש, פרי יצרם, ולא קאוור או להיות כאורחים בשירים שבכלל לא משקפים את הסגנון שלהם.. ובזה... אין מצבש לא תסכים איתי. [וגם אם לא.. אז..
]

לא אכפת לי אם זה קאבר או לא

כל עוד זה שיר שהם הוציאו בביצוע שלהם, אז זה שלהם. ולגבי צל המוות, כנ"ל. הצל וסינרגיה. יש את השם שלהם - זה שלהם כמו שזה של הצל. אני מסכים שהגיע הזמן למשהו חדש, אבל גם שני השירים הנ"ל הם בגדר חדשים. והמשהו החדש יגיע והוא קרוב מתמיד, ואני כמוך מחכה לו.

אה ו...

בקשר להערה שלך.. "נכון שאנחנו רגילים לתגובות כאלה ממך, אבל בכ"ז זה לא ראוי.".. זה כזה דביחלי מצידך כשאני בקושי כבר כותב כאן [מחוסר זמן] ותראה לי תגובות שלי שאצה טוען ש... "נכון שאנחנו רגילים לתגובות כאלה ממך..." אולי עדיף שאשתוק ולא אומר את דעתי האמיתית על ההערה הזאת שלך...

התכוונתי ש

אני רגיל לזה שאתה משתמש במילים כמו "יצאו לי מהתחת". לא שיש לי בעיה עם איך שאתה מדבר, אבל לפעמים אתה מגזים בסגנון הדיבור שלך, וזה יכול לפגוע באנשים. כמו שאמרתי, אני רגיל לתגובות כאלה ממך אז זה בסדר מבחינתי
.

שלומיתת

New member
תרגעו בבקשה

ואני מתכוונת לכולם. את השיחות האלה תנהלו כמה שאתם רוצים,אבל לא על גבי הפורום.

למעלה