באיחור אפנתי של כמה ימים ../images/Emo9.gif
1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? במיטה 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? הוא כאן ליידי
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 8 שניות בערך... 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? אני פשוט אקום ואולי אני יצליח בלי לקום אם אני יתאמץ. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה ושולחן 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מחשב, טלוויזיה, דיוידי, ממיר, מערכת סטריאו, מנורות, פן, דיסקמנים ואמ. פי למיניהם וכו'
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר?
לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? רגשית- תמונה ממוסגרת של חברים עם ברכות מכולם שקיבלתי ליומולדת מהם. 10. האם הוא בהישג יד? היא על הקיר
11. כמה נרות יש לך בחדר? 7 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אין לי מרצפות, יש לי רצפת עץ
15. כמה ספרים יש לך בחדר? 4-5 16. יש לך מדפים? יש לי מדף 17. כמה שקעים יש בחדר? בלי מפצלים 3 ועם מפצלים האמ..... 19 (
) אבל חצי מהם לא בשימוש 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 4 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? מראה, תמונות, לוח 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן.. הרבה 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה ואורגן 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? מנגנת 26. כמה מקורות אור יש בחדר? שני מנורות ומנורת לבה (נחשב?) 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: עמוס מאוד 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? סגול 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא, אסור לאכול בחדר שלי 33. איפה ערכת המגן שלך? במחסן 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? יש לנו אופני כושר אבל הם לא בתוך החדר שלי 35. יש מדבקות על מסך המחשב? כן
הוא מפוצץ
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? אין לי מגרות 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? פתוחה