בדיוק כש......

../images/Emo7.gif

או שאת חסמת אותי
או שאת אף פעם לא מתחברת
כולי בסקרנות מה נגמר מה עם העבודה שלך ואיך הלך (בפיסכולוגיה)... וסתם, ממש באלי לדבר איתך כבר

GalGul000

New member
../images/Emo3.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? חח וואו. יש פה גוש מטורף של בלאגן... אבל בעקרון דרכתי על ערמה של ניירות עיתונים וזבל ונתקעתי בנעל. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? הממ.. לקום, ללכת לתיק, לפתוח אותו, להוציא את הפלאפון. 4. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 2 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאלה 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאלה 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון מיטה ושולחן 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? פיי.. הרבה. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? בטח... צלחות וכוסות. החדר שלי זה ערמת בלאגן אחת גדולה. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? שאלה טובה... לא יודעת. נראה לי שכל מיני מכתבים שכתבו לי. [נו זה סתם בשליפה... בטוח יש דברים יותר חשובים אבל אין לי כוח לחשוב]. 10. האם הוא בהישג יד? בערך 11. כמה נרות יש לך בחדר? איזה 2 נרות בצורת כוכב שמשום מה תקועים לי באיזה קופסה פה. אלוהים יודע מאיפה הם הגיעו ולמה יש לי אותם. 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? חחח לא הרבה... אוף אני צריכה לסדר פה זה מתחל להיות מוגזם. 15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה 16. יש לך מדפים? לא 17. כמה שקעים יש בחדר? אממ.. לא יודעת בדיוק... 3-4 לדעתי 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? הרבה נו 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? שולחן 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? אין 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? שקט 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אין 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? שקט 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: שתקו אוף 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? יש שם ארון על כולו
32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? חחחח שאלה טובה... לא ראיתי אותה כבר כמה שנים טובות 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? כן 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? קלסרים ודפים וכאלה.. 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] לא עולה לי כרגע..

ayelet07017

New member
וואי בא לי:]

1. כן, בשולחן. 2. שתיים, להרים אותו ולפתוח אותו. 3. יותר מדי... חחח 4. ישר.. 5. לפניי... 6. מיטה, ספה וארון. 7. הפסקתי לספור.. 8. חחח כן.. אבל אל תגלו לאמא><" 9. אממממ, לא יודעת. שאלה מהתחת. 10. אמרתי שאני לא יודעת|-: 11. אמממ לא יודעת, לא ספרתי וגם לא אספוק לעולם. 12. וואוו! הרבה. 13. כן. במשענת של הספה. 14. יש לי שטיח=\\ ואני בספק אם יש פה מרצפות שאין עליהם כלום. [למוגבלים, בגלל השטיח...] 15. כולל ספרי לימוד?! יותר מדייי! 16. כן. 17. יש פה גם מפצלים.. ^^ אבל בכללי, ארבע 18. 3 19. חלונות. 20. על הדלת.. הרבה! 21. חחחחחחחחחחחחח לא! וגם לא תיהיה!!!!! 22. אין!!! 23. אממ, הוא אלחוטי.. אבל הרגיל, לא. 24. כן, גיטרה. 25. ברור שמנגנת. מי ישים גיטרה לקישוט?! 26. אממ שתי מנורות תקרה. ושלוש מתגים. 27. כן!! 3 מהם של עברי^^ ועוד פוסטר בדרך. 28. ענק. ריקני. 29. לבן:) ותיכף ציורים בירוקD: משו לפאנים. 30. אין 30=\\ 31. אין גם 31 חחחחXD 32. ששש כבר אמרתי שאסור לאמא לדעת מזה.. חחחXD בקופסא הזאת של המיטה... >< 33. האע!? 34. אמממ לא. 35. חחחח לא. מי שם מדבקות על המחשב שלו!? ולמה!? 36. אמממממממ ברכות ממלא ימי הולדת. משו מגניבP: 37. אחת סגורה, אחת פתוחה. ציטוט... חחחחחXD יש לי אחד טוב. -בקול ממש לא ברור- חן: "איילת, זה בסדר מצדך אם אני אכנס לפורום?!" -בהלם- איילת: "פורנו!?!!?!?!?!!?!?!?" חן: "מה פורנו!? פורוםXDDD" איילת: "האעא ^-^ אופס...O__ם" וואי זה היה כיף! ><"

o r a n o o s h

New member
באיחור אפנתי של כמה ימים ../images/Emo9.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? במיטה 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? הוא כאן ליידי
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 8 שניות בערך... 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? אני פשוט אקום ואולי אני יצליח בלי לקום אם אני יתאמץ. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה ושולחן 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מחשב, טלוויזיה, דיוידי, ממיר, מערכת סטריאו, מנורות, פן, דיסקמנים ואמ. פי למיניהם וכו'
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר?
לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? רגשית- תמונה ממוסגרת של חברים עם ברכות מכולם שקיבלתי ליומולדת מהם. 10. האם הוא בהישג יד? היא על הקיר
11. כמה נרות יש לך בחדר? 7 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אין לי מרצפות, יש לי רצפת עץ
15. כמה ספרים יש לך בחדר? 4-5 16. יש לך מדפים? יש לי מדף 17. כמה שקעים יש בחדר? בלי מפצלים 3 ועם מפצלים האמ..... 19 (
) אבל חצי מהם לא בשימוש 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 4 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? מראה, תמונות, לוח 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן.. הרבה 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה ואורגן 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? מנגנת 26. כמה מקורות אור יש בחדר? שני מנורות ומנורת לבה (נחשב?) 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: עמוס מאוד 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? סגול 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא, אסור לאכול בחדר שלי 33. איפה ערכת המגן שלך? במחסן 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? יש לנו אופני כושר אבל הם לא בתוך החדר שלי 35. יש מדבקות על מסך המחשב? כן
הוא מפוצץ
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? אין לי מגרות 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? פתוחה

../images/Emo9.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן, בקיר. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לשלוח את היד קדימה. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? לשלוח את היד קדימה. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? אחורה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? הארון, המיטה והמ, הכסא?D: 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מזגן, טלויזיה ומחשב. >< נראה לי שזהו. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? נדיר! אבל לא. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? לא יודעת. 10. האם הוא בהישג יד? 11. כמה נרות יש לך בחדר? יש כמה, לא הרבה. P: 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה. 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? WTF 15. כמה ספרים יש לך בחדר? המ, הרבה. O_O 16. יש לך מדפים? כן. 17. כמה שקעים יש בחדר? 3. 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? מלא. 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? כלום. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן
. על הארון. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא, איכ. 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן. 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? אחד P: 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא. 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מכוער פצצות. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא. D: 33. איפה ערכת המגן שלך? :O 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא. 35. יש מדבקות על מסך המחשב? חלילה! 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? >< נמ. גרביים. 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה.

Simple Sam

New member
התסכתי אז הפסקתי באמצע.

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? בקיר 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? אחת 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר?פחות משניה 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?ימין 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? אין ארוך,זה חדר מחשב כזה יש רק מדפים 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך?אצלי הארון,המיטה והתופים..
7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר?מטען,טלווזיה ומערכת. 3. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר?יש מצב 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר?גיטרה 10. האם הוא בהישג יד? לא 11. כמה נרות יש לך בחדר? לא יודעת 12. כמה דיסקים יש בחדר? 120 ככה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? 15. כמה ספרים יש לך בחדר? 16. יש לך מדפים? 17. כמה שקעים יש בחדר? 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? 33. איפה ערכת המגן שלך? 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? 35. יש מדבקות על מסך המחשב? 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =]

למעלה