בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר...

בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר...

לא,אני לא מתכוון לתקליט החדש של סאבלימינאל,אני מתכוון למאבק של OFIF לשחרר את העולם מדיכוי OFIF הוא הארגון האינטרנטי הראשון בעולם ששם לעצמו למטרה להילחם בכל גילוי עריצות ולהביא לעצמאותו של הפורום במהלך השבועות האחרונות נקטנו מספר צעדים (גלויים וסמויים) כדי לקיים מטרה זאת,ובראשם המהלך המתוכחם של עידו שהביא לסירוסו של היוזר המכונה "זאב מת" (יש לציין שגם "עמותת אנטי וולפי" ו"הסתדרות שונאי וולפי" תרמו להצלחה) עידו אני אשאיר לך את מלאכת פירוט הדרישות המיידיות שלנו שאר החברים (ההערכות מדברות על בין חמישה למיליון) מוזמנים להוסיף. OFIF WE COME,WE TERROR,WE LIBERATE

id0a

New member
The world is safer place 10x 2 OFIF

תודה לך חפי על כך שנתת לי את הבמה, ניקית לי ת'שטח והפנת את הזרקורים אליי. נתחיל בכך שאת תוצאות מעשינו (אירגון OFIF) אפשר לראות בשטח בצורה מיידית, ועל כך אני אפרט כעת: 1.זאב מת, כותב לעיתים רחוקות מאוד בפורום לאחר שהבאנו לצומת ליבו מספר דברים, דברים אשר גרמו לו להפסיק לכתוב כאן (כנראה שכורט מוח אכן יש לו). כעת, הפורום שוכב על משכבו בנחת ובשקט הודות לOFIF. 2.לאחר שאנוכי פרסם בפורום הודעה לעריצה בדימוס במיל' לשעבר "לורלי" והיתה תמיכה להודעה מטעם חברי אופיף אפשר לראות שהיא אינה כותבת כאן יותר ונתנה את בעלותה ל "the guti" אשר הינו מנהל בעל משטר דמוקרטי (ויש לציין שהוא הומו, ובזה אפשר לראות שאירגון OFIF אינו מפלה לרעה הומואים...כן בטח). אלו היו 2 צעדים, האחד סמוי והאחד גלוי אשר OFIF נקטה בזמן האחרון. אני אנצל את במה זאת למספר דברים נוספים: 1."התסדרות שונאי וולפי" היא זרם בתוך "הסתדרות העובדים הלאומית" אשר מתעוות את ה"הסתדרות הכללית" שבראשה עמד עריץ נמבר וואן "אמיר סטאלין פרץ" וגם היום עומד בראש דיקטטור מאעפן. 2.OFIF שמחה להודיע כי אנגליה עלתה לשמינית הגמר בזכות התמיכה הרפואית אשר נתנו לווין רוני ובזכותנו הוא עלה למגרשים בחזרה. 3.ברצוני להביע צער בשם OFIF למשפחות ההורגים הפלשתנאיות, יש רק אדם אחד להאשים ואת שמו כבר רשמתי למעלה. א-ב-ל פלשתינאים יקרים, אל תשכחו דבר אחד "פחות אחד - יותר נחמד, פחות משפחה - עשינו מצווה". מקווה שהבהרתי את כל אשר ניתן, מקווה לראות גם את שמכם מתנוסס על דפי חברי המועדון של OFIF.! OFIF- WE COME, WE TERROR, WE LIBARTE. בכדי להיכנס למועדון יש לשלוח מסר פרטי לדסי, תודה.

ברור השקעה מיותרת

משעמם לנו... אנחנו לא עושים את זה כי אנחנו רוצים,אנחנו עושים את זה כי אין לנו משהו אחר לעשות...

DeadWolf

New member
אני לא כותב פה יותר כי הפורום מת!!

משעמם פה.. סתם אני לא פה בגלל המאבק של חבורת אופיפ שלחצו עליי לעזוב את הפורום.. ועכשיו הפורום חי מתמיד! רק להזכירכם שהפורום זכה מקום שלישי בכל הפורומים של תפוז בזמן שאני הייתי פה
הזכיה הייתה בקטגוריה הכי חשובה ותראו איפה אתם עכשיו.. חבורה של ילדים שמשחקים עם הומואים וערבים! בושה!

למעלה