הקלטתי אך טרם הספיקותי לצפות
ראיתי רק את שני השירים הראשונים, והופתעתי לגלות שאלה ביצועים באנגלית ולא תרגומים... את השיר הראשון שרה לימור שפירא המוכשרת (והיא דווקא לא תלמידת בית צבי) וחבל שהיא בחרה ב"מעבר לקשת" שהוא בעיני שיר די טחון ולעוס ולמען האמת דיי יצא לי מכל החורים... השיר השני היה "מריה" (עוד בחירה בנאלית ומשעממת, אבל נו, זה המופע... לא יודעת למה ציפיתי) שגם זכה לביצוע ווקאלי סביר כזה ע"י צעיר אלמוני מבחינתי (כנראה תלמיד בית צבי?) שלא הרשים אותי במיוחד בשירה שלו (כאמור, הוא היה בסדר, אבל לא יותר מזה). משהו יותר מעניין - ראיתם הערב את טקס פרסי התאטרון? היו הרבה שירים ממחזות זמר והצגות שרצות בשנה האחרונה! הבולטים ביותר היו "ערב הבכורה" ו"קיסר ברודווי" מ"המפיקים"; "שיר השיכור" מתוך "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" (שגם זכה בפרס המחזמר, מה שלא מפתיע בהתחשב בעובדה שהמתחרים היו שני מחזות זמר ביידיש...); וגם איזשהו שיר מתוך "ברנשים וחתיכות" ששרה מיה דגן (אני לא מכירה את המחזמר בכלל, זה היה שיר שלה ושל חבורת בנות על כך שהן לא צריכות יהלומים ופרוות וכו'). באמצע היו עוד כמה (של גשר למשל) שאני לא ממש זוכרת. לסיום שלומית
אהרון המלכה
שרה את "זכרונות" מ-CATS בתרגום עברי לא רע (שכחתי לבדוק של מי הוא, מישהו יודע?) לצערי לא הקלטתי, אבל אם וכשיהיה שידור חוזר, אני אהיה בהיכון!