בדיוק בזמן..

....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):אין - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:סופש עם צחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי את צחר - מאכל השבוע:התפוחי אדמה של אבא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:צחר - משהו שהרס את השבוע:לא מדברים על זה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסופ"ש-שצחר יבוא ואני אעבור כבר את המבחנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את המבחנים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:של אווריל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם (מה שלא יצא) ובתקווה שאת צחר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
ג'קי! - שיר השבוע (כללי):
you can leave your hat on - אלבום השבוע:
ההוא שנעמונת עשתה לי:)
- האדם שעשה לכם את השבוע:
כככללל מיני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"כל מה שרצית זו אהבה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אני חייב לך הרבה רגעים של אור" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
קיבלתי המון מתנות? - מאכל השבוע:
פונדו שוקולד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
יומשישי - משהו שהרס את השבוע:
אמאואבאנסעו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
יומחמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
משהו מעניין? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לאדעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אמן - שיר השבוע (כללי):סוף העולם-אביב גפן - אלבום השבוע:חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע:וואו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אני אז אדע עשיתי הכול בשבילך - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני:"ליאון מאמי בוא איתי לנקות את הפנים" ליאון:"לא רוצה"(מורח עלי את כל השוקולד שעל הפרצוף) חן:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:פתיתים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום עם חיל הים - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבור בשלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יותר מידי מכות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo95.gif"לב אוהב אינו טועה"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):
"לשם" - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
נועל'ה, וגיא בחלומות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני רוצה ידיים ארוכות, לחבק מבלי שאצטרך לרעוד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
רעיון חדש לסרט - מאכל השבוע:
פיצה,אחרי שנה וחצי שלא אכלתי פיצה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
פשוט שומדבר - משהו שהרס את השבוע:
נראה לי שאתמול, חג מעלות בראשון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
סמינר גרעין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שהרעיון של הסרט יעבוד ונתחיל לעבוד -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
"זה נגמר, זה עבר לתמיד אולי" (ניגע אל החלום/שלום חנוך) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לאדעת. האדישות מכריעה סתם:

גם אצלנו יש כאלה חרא של כבשים

- שיר השבוע (כללי): קטיפה שחורה-רוקפור - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: לילך כפרעליה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה לומר דברים אבל בסוף שותק סופר את המילים ולא אומר דבר אני צף על פני המים בחוסר מנוחה, ומחכה עד שנוכל שוב לדבר את בלבן מנותקת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כל הקטע של יששכר
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: אוכל סיני
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קצת היומולדת של אבא - משהו שהרס את השבוע: יומשישי. איך לא? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ...לא ממש רוצה להגיד פה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוזוכרת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חחח פעם ראשונה שהמקרר שלי בבית מלא!

mooshki

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif fun fun fun

ג'קי - אקוסטי. - שיר השבוע (כללי):
מבול - רונה קינן. - אלבום השבוע:
שומדבר מסויים... - האדם שעשה לכם את השבוע:
מממ אורקי, וכל מה שקשור במאורעות ;) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לאדעת. מאוחר מדי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"נו תצלמי כבר, כואבת לי הלשון!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
מממ כלום. - מאכל השבוע:
בייגל של אמא/ סיני של אמא. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
היומולדת של אור, דפנטלי. - משהו שהרס את השבוע:
כלומדבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שומדבר מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
ש... יעבור מהר, קצת עמוס. ולעמוד ביעדים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
טרם הספיקותי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מישהו שהוא לא מורה? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה עשרים - שיר השבוע (כללי): מסיבת התה של עליזה - אלבום השבוע: איפה הילד - מישהו שומע אותי - האוסף - האדם שעשה לכם את השבוע: טול חחחח תביני לבד... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לאן את הולכת" "היא תעזוב אותך, אתה תישבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אוף אני רוצה שוב לעשות לך את השבוע" (טול... חחח) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא הרבה.... לראות כמה אנשים.... - מאכל השבוע: וואי יש מלא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של ספיר, ללא ספק - משהו שהרס את השבוע: שהייתי צריך לחזור מוקדם מהיומולדת של ספיר ולא נשארתי עד הסוף... (ספירי סלחי לי...) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסע... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: still loving you - scorpions -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בשינוי... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
טרקת ואז נקשת.

מומלצי השבוע [ באיחור קל. ] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): באוויר. - שיר השבוע (כללי): איפה הילד- אחד אלוהים. - אלבום השבוע: מישהו שומע אותי? - האדם שעשה לכם את השבוע: שגיא, ענבר, אוחנה, נעמה, ספיר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ועכשיו הם פתאום שואלים, איך קרה שנפלו השמיים?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דווקא היו הרבה, שכחתי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ג'ינס (?) - מאכל השבוע: דגים של סבתא.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום חמישי אני חושבת. - משהו שהרס את השבוע: אין צורך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יבוא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: AIC- Nutshell. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כבר לא בריא להשתוקק. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה