בדידות!

הניה44

New member
בדידות!

איזה דכאון! לחזור לבית כמעט ריק! אני לא עובדת, כמעט אין לי חברות. היום יצאתי, היה יום יפה, טיילתי בעיר, לא היה לי הרבה מה לעשות, בסוף התעייפתי, חזרתי הביתה לחתולים הנודניקים שלי שצריכים כל הזמן שאתעסק איתם ואין לי עצבים אליהם כבר, ואין לי כמעט מה לעשות בבית ועם מי לדבר, המשפחה שלי רחוקה ממני וכל אחד עסוק בעניינים שלו, אמא שלי כמעט כבר לא מתפקדת, בקיצור אני בקנטים, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. יש לי בעיה גם בלהכיר בני זוג ואני לא ממש עושה מאמצים בכוון, וזהו ככה אני מתנדנדת בעולם-לבד ואבודה, וצריכה להתמודד עם כל מיני דברים לבד, איזה טעם יש לחיים, לפעמים ממש בא לי למות!

את תמיד יכולה למצוא לך חבר'ה../images/Emo194.gif

שמתעניינים באותם דברים שאתה מתעניינת. תחפשי חוגים. תחפשי אפילו דרך להתנדב זה גורם להרבה סיפוק. אל תשקעי בדכאון. זה מאד קל לעשות את זה. בהצלחה

אהלן הניה../images/Emo140.gif

ראי את התגובה שכתבתי לבנות בהודעה הקודמת, תחת הכותרת "אהלן בננות"... אני חושבת שהיא עשויה לסייע גם לך.
ימים מאושרים

חי סלע

New member
הי

הי עד לפני 5 חודשים חייתי באותה הרגשה החזרתי אותי אחורה רציתי להמליץ לך על אימון אישי זה פשוט עוזר טני מאמין שאת יודעת על מה אני מדבר אבל חובה לנסות היום אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב אבל אני עדיין ממשיך התחלתי לשלב בזה גם אימון עסקי יש הרבה מאמנים אישים טובים כדי לך לבדוק

למעלה