בדידות

• פותח הנושא EAW
  • פורסם בתאריך

EAW

New member
בדידות

לא תשוב היא הלכה לה אל העתיד ליבי עוול וכמו חדל פתאום לפעום הלכה לעד יופיה אבד אזכרנה אוהבנה עד אחרון ימיי אין לי שמש אין לי כוכב אסיר לבכי מאוהב . אלוהים תסלול למעני את הדרך אולי איי שם מעבר ים תבכה עלי הלכה אני כל כך כל כך לבד לא תשוב עוד ועצוב לי לילה וגם יום .

golem

New member
יפה...אבל....

במקום לבקש מאלוהים שיסלול לך את הדרך - > פשוט תסלול אותה לעצמך - קשה - אני יודע, אבל אפשרי...

EAW

New member
בגידה

לא מפסיק לחשוב עליה היא הלכה עם החבר הכי טוב שלי לא מאמין שהיה יכול לקרות דבר כזה תפסתי אותם על חם כן היא היתה איתו במיטה ערומה נהנתה מכל רגע שהוא החדיר לה את איברו זה לא יוצא לי מהראש החיים בזבל

golem

New member
כמה שזה קשה...

תמשיך הלאה - תראה את זה בתור הנקמה המתוקה שלך בה ובחבר - אני ממשיך - ואני יהנה מהחיים שלי - למרות שהייתי צריך להיתקל ב2 נבלות שכמוכם.. אז פשוט תמשיך הלאה ותתחיל לצאת עם אחרות - ותזכור לא כולן בוגדות ומגעילות....

ניקולי

New member
אני רוצה להוסיף ולאמר

מלבד מה שידידי עזרא אמר לך.. שלא כולן בוגדות ומגעילות הוא צודק בהחלט!! אני רוצה לאמר לך עוד משהו חשוב.. וזאת דעתי בלבד!! החברה שלך לא אהבה אותך כלל..והחבר שאתה קורא לו "חבר הכי טוב שלך" הוא לא רק שהוא לא חבר...הוא
... ואתה יודע למה?? כי אם חברה שלך היתה אוהבת אותך, היא לא היתה מעיזה אפילו לא לחלום על בגידה.. ואם החבר שלך שאתה מחשיב אותו "לחבר טוב" לא היה מעז להיות ולשכב עם החברה שלך..כי הוא היה מכבד אותך.. אפילו אם הוא "כ"כ" היה רוצה אותה.. ניקול*.. נ.ב. - לדעתי אתה אפילו לא צריך להתאבל על זה.. פשוט ..תמחוק אותה מזכרונך..וכמו כן את החבר שלך..ותמשיך הלאה...

למעלה