בדידות...

בדידות...

לילה...עוד אחד ברשימה של הלילות שבהם אני הולכת לישון לבד שוב. נמאס לי מזה כבר. אני בחורה בת 30,יפה ושמנה. אז התחלתי דיאטה,אני מנסה לשנות את מצבי אבל אני לא מסוגלת לעבור את זה לבד,את כל ההתמודדויות האלה בחיים שלי. אני רוצה לרזות שלא תבינו לא נכון. אני מקבלת מהסובבים אותי מסרים של "תהיי בטוחה שכשתרזי תהיה לך אהבה,שהחיים שלך ישתנו...". אני יודעת שהשינוי כבר קורה,שאני כבר לא באותו המקום שהייתי בו. אבל יש שני רגשות ששולטים בחיי כרגע - כעס..ובדידות. לפעמים,אני מרגישה שאני כבר לא יכולה יותר להמשיך ככה. שבא לי "לשבור את הכלים ולא משחקים". שבא לי לעזוב את העולם הזה מאחוריי כי כבר מיציתי,לגמרי,בעיקר את כל הכאב שיש בו. אני לא בטוחה שתצליחו להבין אותי אבל נמאס לי כבר. לגמרי.
 

די דנסר

New member
בוקר טוב איגואנה

שיתפת אותנו ברגשות שלך, במחשבות שעולות לך בראש ובמה שמשדרת לך הסביבה. אילו היית משדרת לסביבה שטוב לך גם ככה, היית נוכחת שהם לא היו מעבירים לך מסרים כאלה. כשאדם מקבל את עצמו ואוהב את עצמו, ולא רק בזכות המראה החיצוני שלו, אלא בשל תכונותיו ואופיו ומעשיו, אז הסביבה לא תהיה צד בעניין ולא תשפיע עליו. לא מיצית די בחייך, והחיים מלאים ביופי ובאושר עבורך, את עוד צעירה והעובדה שאת כבר מיישמת שינויים, זה אומר שאת בדרך הנכונה. אני מבינה שהקושי הוא גדול, אך מאמינה שאת חזקה ממנו. די דנסר
 

riki23

New member
שלום לך

קודם כל זה לא נכון בכלל מה שאומרים לך בקשר להרזיה, כשתרזי- מיד תמצאי בן זוג, לא נכון בכלל, למשל אני לא שמנה בכלל ועדיין לא זכיתי לבן זוג, ויש לי חברה מאוד אבל מאוד שמנה והיא נשואה באושר ואושר, ככה שאין קשר בין הדברים.אני מציעה שלא תתרכזי בדיאטות, אלא צאי לבלות, זכרי- את האדם צריך לקבל כפי שהוא, ואני בטוחה שתצליחי.
 
למעלה