בדידות

טאKילה

New member
בדידות..../images/Emo142.gif

הבדידות מקיצה בנפש בנקודות פנימיות החוכמה הבינה הלומת געגועים לקרבת נפש תאומה הבדידות כמו רוח קרה חודרת לגוף ותופסת חסות כאב הבדידות נועל את הכאב נסגרות גם החצרות של התקופות של השנים בדידות אוח בדידות. עולם של בוקר פרח בעציץ ,וזמיר על עץ יצייץ רק רציתי לספר לו את כל הדברים את כל המילים אבל הוא שכח הוא לא הבין עף לשמים נשארה הבדידות. ובתוך חירות הלילה אפפה בת קול משירת הסתרים אחרי הכל ככלות הכל לבד בממלכה זה נורא.. רעידה בתוך הנפש התקועה עמוק עמוק כהרף החיים, אולי פעם אהיה ראויה, לשיר כמו זמיר אל ההרים אל הנהרות לשיר מילים מילים ולא אירא מעולם הבדידות. בחיוך פראי אצוד קולות אשמע את היקום למשש פני העולם. ניחוח שושנים יהיו באפי לעונג רך וילטפו את הבדידות. טורחת עד אין קץ למצוא את השביל הסודי המוביל אל הלב ואל לב ליבה של השמש המאירה את הדרך הבלתי ניראת בדידות.

Mוניk

New member
גם כשאני לא לבד,,,אני לבד

גם כשאני לא לבד אני לבד גם שאתה איתי אני לבד גם שסביבי המון חברים אני לבד ישנם רגעים של בדידות בדידות חבויה זו הבדידות המעיקה לעיתים היא רובצת ולא מרפה ומה בקשתי רק, רק שלא אהיה בודדה מוניק

עוד בדידות../images/Emo24.gif

החיים שאחרי המעשה מאת עדינה-ו לפעמים לא צריך שניים על מנת להרגיש כה לבד. יום יום מתעוררת בבוקר מכינה צידה לדרך למשפחה. יום יום מתעוררת בבוקר ותמיד שואלים אותי... מה שלומך? מה נשמע? יום יום מתעוררת בבוקר ויודעת... ששוב בערב תחזור על עצמה אותה השאלה... מה שלומך? מה נשמע? ובכך תסתיים השיחה. ובלילה בלילה בתוך כרי שוב אתכנס אל הקונכיה שלי. ובלילה בלילה ליד נשימותיו של אישי, אדע... ששוב אני עם עצמי. ובלילה בלילה בצאת השינה שוב יוצאת מתוך הקונכיה, משוועת ללטיפה שבמילה משוועת אפילו להיות... לבד...בדד... ולא לענות לאף אחד. לעשות כטוב בעיני רק שיעזבו אותי ודי. לא תמיד אישה לבדה היא אישה בודדה. לא תמיד אישה בודדה היא אישה-בלי חיים. והמעגל נסגר לא צריך שניים... על מנת להרגיש... אחד! זהו לא עוד בדידות....! נגרש את הבדידות לא עוד שנינו יחד וכל אחד לחוד מעתה... יחד!

כמה בדידות

כמה יפות המילים שכתבתן כמה נוגעות בנות, שולחת לכן שקית של כוכבי אומץ רק טוב!!!

למעלה