בדידות

soyerj

New member
בדידות

מכירים את הסרט ההוא עם טום הנקס שבו הוא מתרסק על אי בודד וחי שם 4 שנים? נדמה לי שבאנגלית קראו לו Cast away. בכל מקרה, בתחילת הסרט יש לו מישהי, נדמה לי שזו אשתו (משחקת אותה הלן האנט). לאחר שהוא ניצל הוא מגלה שאחרי זמן מה היא התייאשה מלחכות לו והתחתנה עם מישהו אחר, ויש לה ילד או ילדים ממנו. הייתה ביניהם סצנה שבה הוא בא לבקר אותה ומבין שאיבד אותה, והיא יוצאת אליו לגשם ומנשקת אותו פעם אחת אחרונה... היה שם משפט שלא עזב אותי מאז שראיתי את הסרט: I'm so sad I don't have kelly. כלומר הוא מספר למישהו כמה עצוב לו שאין לו אותה. במשפט הזה מגולמת ההכרה בכך שאיבד אותה, יחד עם האבל הטבעי וההשלמה עם המציאות. ככה אני מרגיש היום. אני כל כך עצוב שאין לי את אשתי.

seeyou

New member
../images/Emo45.gif-אפשר להבין אותך-אבל החיים חזקים מכול סרט

By the time you learn the rules of life, you're too old to play the game. Learn from other people's mistakes, life isn't long enough to make them all yourself. יוסי

רפסודיה

New member
מבינה אותך

רק שחשוב שלא תשכח את כל התנאים הקשים שכרגע אתה נמצא בהם ורק ישתפרו עם הזמן כמו למשל שהפרידה טרייה. שהתנפץ החלום שלך על אהבה. שלא רק שאין לך אותה יותר אלא אתה כרגע לבדך ללא בת זוג, כרגע ללא אהבה של בת זוג. התחזק זה רק שלב שעובר. לגמרי מותר לך להרגיש את העצב, את האובדן. מזכיר לי סצנה מ"צלילי המוסיקה" העתיק- כשלבת הבוגרת בת ה- 16 "נשבר הלב" כשהאהוב שלה עזב אותה באופן מכוער ושאלה את ג'ולי אנדרוס (ששיחקה את התפקיד הראשי)- מה לעשות עם הכאב הזה, ג'ולי ענתה לה שתבכה עד שהשמש תתחיל לזרוח שוב....עכשיו אתה עם כואב ועצוב וזה תואם לשלב שאתה בו, מתי שהוא תתחיל להרגיש שהשמש מתחילה שוב לזרוח בך.

למעלה