בדידות

yael221

New member
בדידות

שלום לכולן, אני חדשה בכל נושא הפורומים ואף פעם לא חשבתי לכתוב..אבל היום שחזרתי הביתה הרגשתי צורך לכתוב.... אני בת 31 ואף פעם לא היה לי ממש חבר, אני לא ממש יודעת איך זה שמישהו מחבק...מתעניין...מקשיב...אוהב..אני רגילה לסופי השבוע של הלבד...לבדידות והימים עוברים מעבודה לבית..בית עבודה,משהוא שהוא כל כך מוכר לי,עד שזה ממש מפחיד, להתרגל לחיות בלבד..אבל היום שחזרתי הביתה הרגשתי שהבדידות פשוט עוטפת אותי והלבד היה כל כך חזק ..רציתי לראות בן זוג בחדר, ששואל אותי איך עבר היום, ומה נשמע....רציתי חיבוק........חבר אמיתי...שפשוט יעטוף אותי..ולא היה שם אף אחד... אני שמחה שרגעים כאלה מגיעים...שהפחדים מקשר ומזוגיות נעלמים ואני פשוט שם בפנטזיה ...זה גורם לי שוב לצאת ולחפש את האחד.....ולא להישאב פנימה לדבר הכל כך מוכר, והידוע של,,,,,,,: להיות לבד.

...

אולי אני טועה,אבל לפני שאת נכנסת לקשר,את צריכה לטפל בפחד שלך מקשרים וזוגיות. בת 31,שעוד לא היה לך "ממש "חבר",ורגילה להיות לבד,יש כאן לחץ שונה מאשר בחורות מנוסות בנות 30+,שכל העולם מאחל "בקרוב אצלך".בהצלחה

טל205

New member
לא טוב היות האדם לבדו

כך כתוב באיזה ספר עתיק וכנראה שזה נכון... מאחל לך המון הצלחה וברוכה הבאה.

l g433

New member
גם אני מתמחה בבדידות...

אם הגעת לשלב שנמאס לך זה השלב לשבור את המעגל. הפיתרון הוא בעשייה. הפיתרון הכי טוב הוא להתמודד עם הפחדים ולעשות דברים לא שגרתיים. אז את יוצרת חוויות חדשות, ומכירה אנשים חדשים. דבר רודף דבר, העשייה והחברים גדלים, ופתאום נשארים לא לבד. באופן אישי אני משתדל לעשות מה שעושה לי טוב, אך עדיין מוצא עצמי משועמם וכותב הגיגים בפורומים שונים... ואז אני מכיר בחורה נחמדה, ואז היא אומרת "אתה חמוד אבל לא בשבילי" ואז אני שוב מחפש הפתעות... נסי לעשות דברים שקשורים באנשים. הממי אותם ברכות עם הכישרון שלך, אז הם ירצו להכיר יותר. באמת נשאלת השאלה איך הגעת למצב זה. מה היה פעם? למה נזכרת היום? האם את שוקעת בחלומות על העבר והעתיד ובדרך מפספסת את ההווה? האם את קוברת את עצמך בעבודה? נסי לכתוב יומן. כיתבי מה את אוהבת, מה לא, למה, מה את רוצה, ממה את מפחדת. אם תרצי להכיר אותי יותר את מוזמנת לשלוח מסר, אולי אפילו תכירי חבר חדש... שולח לך ( ולכם ) תמונה של צראוס. קצת נדוש אבל תמיד חמוד.

למעלה