בדידות

בדידות

קצת להוציא תסכולים אני לא מבין למה אני צריך לשמוע מכל עבר על כמה שבנות מחפשות טיפוס מסויים .. שזה אני, ואני נשאר לבד. איכשהו איתי אני תמיד יוצא הידיד. ניסיתי כל טכניקה ידועה לאנושות, להיות ישיר, להיות עקיף, לעזוב הכל ולהתרכז בעצמי, להיות רגוע, להיות ידיד ולזרום משם,.. שום דבר לא משנה.. אני נשאר לבד ואף אחת לא רוצה אותי, אף פעם. אני נראה בסדר גמור, אני חכם מצחיק שנון מוכשר חם אוהב רגיש. על פני השטח כביכול אין בעיה אבל איכשהו זה תמיד יוצא - לא, וכל אחת בטוחה שאני אמצא מישהי .. רק לא היא. כבר בפגישה הן מרגישות נורא נוח לספר לי על הזיונים שלהן ועל הבחור שכרגע יש להן את המשהו הלא סגור הזה איתו.. WTF?!

kikona126

New member
מכירה את זה...

יצאתי עם משהו בערך שנה, אבל הוא לא אמר שהוא חבר שלי, כל הזמן היה מציג אותי כבת דודה שלו, ושמאוד כיף לו איתי, אבל המוזר זה שהיינו יוצאים!. למדתי שזה לא שווה את זה, וזה לא מה שאני רוצה ממנו אז לא צריך... הקשר נותק כשהוא עזב את הארץ.

ע ו פ ר ה

New member
ערב טוב

הדבר הראשון שאני מציעה לך הוא לשנות את הניק. ניק שמדבר על סבל מושך אליו סבל גם אם מדובר בחוסר כינוי. דבר שני: תיפרד מהמחשבה על כך שאתה תמיד נשאר הידיד. תדמיין את עצמך בזוגיות. ואם עולה בך מחשבה על כך שאתה ידיד תאמר לה שלום ותשחרר אותה הלאה. ואחר כך תתחיל לדמיין את הזוגיות שלך בדיוק כפי שאתה רוצה אותה. באהבה עופרה

היי

היי, אני ממש מבינה מה עובר עלייך כי גם אני עברתי כמה מקרים דומים, היה לי ידיד שהיתה לו חברה ובכל זאת הוא מצא תשומת לב בקשר שלנו, הוא היה שולח אס אמ אסים אליי יותר מאשר אליה ועדיין אני הייתי מוגדרת בעייניו רק כידידה ,ידעתי שזה סיפור שלא משרת את הרצונות שלי. ידידים זה דבר חיובי אך לא מקדם, בסופו של דבר כל אחד בונה לעצמו את הפינה שלו עם הבן או בת הזוג שלו. הבנתי זהקשרים האלה נופלים בין הכיסאות בגלל שאני מכוונת את עצמי לקשרים שמראש אין להם סיכוי. האפשרות שלך היא באמת לכוון את עצמך לקשרים שיובילו אותך למקום של זוגיות אמיתית. אני בטוחה שנתקלת גם בבחורות שרצו בך אך אתה כל כך רגיל במחשבה שהיא בטח לא תרצה יותר מידידות ולכן פספסת אותן, אם אתה מאמין שאתה אדם שיש לו מה להציע ואם אתה מאמין באמת שמגיע לך קשר אמיתי וטוב אתה תראה שכל הקשריי ידידות האלה יעלמו מעצמם, זה בכל מקרה מה שקרה לי. (למרות שעדיין לא מצאתי את בחיר ליבי)

למעלה