בדידות

בדידות

האם גם אתם פעמים מרגישים בדידות?.. ריקנות?.. אין חשק לעשות כלום... למה רוב מחשבותי נסובות סביב התשוקה לשותף לחיים.... בטוחה שהוא תמצית האושר!! בד בבד אני תוהה האם כשאמצא בעז``ה את זיווגי, אהיה תמיד מאושרת?????? יש לכם תשובה להרגשת הריקנות שנוגסת בי??

אין לי תשובה לריקנות שלך

אבל ברור לי שלא תיהי תמיד מאושרת אחרי החתונה. ולא ברור למה לאנשים בוגרים עם ראש על הכתפיים יש את המחשבה/הרגשה שחתונה תפתור להם את כל הבעיות. שבוע טוב.

חסד ה`

לאנשים מוצלחים וכו הוא מעניק תחושת בדידות, כך הם שלא חסר להם כלום, גם ישאפו לזוגיות ושותפות... איחולי שיום 1 יבוא יומך/ם.. אמן

חרדית, נישואין זה לא פתרון לריקנות.

יכול להיות שלא הגדרת את עצמך נכון. ואם זאת אכן ההרגשה מנסיון שלי לכי תלמדי איזה מקצוע או קורסים שיאתגרו וימלאו אותך. לפעמים תחושת ריקנות זה גם מבחינה רוחנית שאז שיעורים קלילים בנושאים מענינים יכולים להוסיף לך הרגשה טובה. (ימי ראשון ב`בית המורה` הרב יעקובזון שיעורים מעולים!) בקיצור, תנסי למלא את יומך בדברים שמענינים אותך ולא בלחשוב ולחפש הרגשות רעות... ושמחפשים תמיד מוצאים אותם... תחיי את החיים תנצלי את הזמן לדברים טובים שיבוא החתן הוא ימצא מישהי מאושרת ולא בחורה מדוכאת. שלא תחשבי אני מבינה ומכירה ימים של חוסר חשק ומין ריקנות כאזת אבל בהחלט יש מה לעשות אם זה וזה שווה. תמלאי את הראש בדברים טובים. בהצלחה!

רוי6לי

New member
קודם..שבוע טוב!

מדי פעם גם אני מרגישה כפי שכתבת במיוחד ברגעים שאני לבד עם עצמי..כלומר בלי תעסוקה מיוחדת..אבל מיד אני מעבירד את המחשבות האלה וחושבת על כל מה ומי שיש לי כרגע ועל כל הסיבות שלא חסרות כדי להיות מאושרת..כי כשהוא יגיע ,הוא יגיע וזה יהיה אושר מסוג אחר וגם אפחד לא מבטיח לתמידות..יהיו הרבה מחויבויות ואחריות שעכשיו אין לי..אז למה לא לנצל את ימי הרווקות?

יש פתרון אבל..

הוא לא קל. ריקנות נפשית לא תתמלא אלא בתוכן רוחני. לא בשידוך כזה או אחר. עזרה לזולת או תפילה בכוונה או כל דבר שיש בו סיפוק רוחני ימלאו בקלות את מקום הריקנות. בהצלחה רבה.

בובזמן

New member
ברוך שכוונת..כן וגם הבנזוג ימלא בעה

כן לפני חתונה יש מין הרגשת ריקנות שקשה להסביר אותה,רוצים לבלוע את כל העולם כדי למלא את החסר..או שיושבים בחוסר מעש..כן קצת רוחניות לא תזיק..הרצאות ולימוד טוב או איזה כושר משהו שיגמד את הרעב,וכשיגיע בטוב האמיתי הכל יהיה יותר נינוח וכל זה על זרי הרוחניות שהיא ההרגשה הממלא באמת את חיינו,צריך לתת מזון לגוף.. ולנפש,ב ה צ ל ח ה.:-Dושבוע טוב.

משהו טוב לקחה לי כבר את המילים.. אז

אולי עצה. מחשבות לא מקדמות אותנו לשומקום בחיים. (ולפעמים התחושה שאת מתארת מגיעה בגללם) אם תתרכזי בדברים שאת עושה כיום, תעשי דברים ערכיים, תשלימי עם זה שאת במקום אחר מלפני שנה.. התחושה תעבור. שבוע טוב לכולם.

משהו טוב לקחה לי כבר את המילים.. אז

אולי עצה. מחשבות לא מקדמות אותנו לשומקום בחיים. (ולפעמים התחושה שאת מתארת מגיעה בגללם) אם תתרכזי בדברים שאת עושה כיום, תעשי דברים ערכיים, תשלימי עם זה שאת במקום אחר מלפני שנה.. התחושה תעבור. שבוע טוב לכולם.

מוטי851

New member
אושר

זה די טבעי בגיל הזה ובקשר לאחרי החתונה צריך לעבוד קשה בשביל לשמר את האושר

מוטי851

New member
אושר

זה די טבעי בגיל הזה ובקשר לאחרי החתונה צריך לעבוד קשה בשביל לשמר את האושר

למעלה