בגרות ! ?

חן (*_*)

New member
בגרות ! ?

בגרות היא היכולת להשתלט על הכעס, ליישב חילוקי דעות ללא אלימות או הרס. בגרות היא התמדה, הצמדות למטרה על אף התנגדות ועל אף כישלונות בדרך. בגרות היא חוסר אנוכיות, הענות לצרכי הזולת. בגרות היא היכולת להתמודד עם אי נעימויות ואכזבות מבלי להתמרמר. בגרות היא ענווה, אדם בוגר מסוגל לומר "שגיתי" הוא גם מסוגל לומר "אני מצטער". כאשר מוכחת צדקתו, הוא נמנע מלומר "אמרתי כך". בגרות פירושה מהימנות, יושר, וקיום הבטחות. לאדם חסר בגרות יש אמתלה לכל דבר, הוא תמיד מתמהמה, אינו אלא חסר אומץ ומתמוטט בשעת משבר. חייהם של חסרי הבגרות מלאים הבטחות שלא קוימו, עניינים שלא גמורים וידידים לשעבר. בגרות היא היכולת לחיות בשלמות עם מה שלא ניתן לשנות. האם אנחנו באמת בוגרים?

חן (*_*)

New member
אם למישהוא כאן מגיעה תעודה, וודאי

שלך היא תהייה נתונה
אני אישית, יודעת את הכללים אבל, לעיתים מזדהה עם הילדים שלפעמים קטנים ולפעמים גדולים לפי מצבי הרוח של המבוגרים שגם הם לא תמיד ממש בוגרים

ילדים?? הזכרת ילדים???../images/Emo171.gif

חחחחח אז נגעת ב-נקודה, כי להבדיל מהמבוגרים הם אמיתיים וישרים ואומרים ה-כל בפרצוף (נכון גם את הלא נחמד) ואני אוהבת אותם בייחוד אם אני מצליחה להוביל אותם אחרי לעשות כמה מעשי קונדס
כמו לקפוץ לכל מיני שלוליות ולהשפריץ על העוברים והשבים הרציניים כמה טיפות של כייף
ותודהההה על התעודה. הולכת לתלות אותה על העץ האהוב שלי רק טוב!!!

אופה3

New member
טוב חן, אז גם אני עומדת בתור לקבלת

תעודת הבגרות, אם כי לפעמים, אין אני מסוגלת לשלוט בכעס, במיוחד עם הוא מוצדק, בכל אופן, מתי אני מקבלת את התעודה. האופה

חן (*_*)

New member
אני מציעה שכל אחד/ת ישקול בעצמו את

מידת בגרותו, ואם הוא רוצה בה בכלל, מכיוון שכמו שכתבתי כבר, רני למשל, לעיתים בוגרת עד אימה, ולעיתים, פשוט ילדה קטנה. לגבי התעודות, אחשוב איך לנסחן, ואשלח תעודה לכל דורש
. פייר????????? אוהבת אתכם. רק טוב !!!

חן../images/Emo24.gif שוב ושוב אני קוראת

על ההתבגרות שלך, ושוב ושוב שואלת עצמי איך...איך אוכיח לכם שאני התגברתי... אופס טעות------>התבגרתי.
ובסוף מצאתי, מצאתי משפט שאומר: סייג לחוכמה היא שתיקה אז שתקתי
נכון שזאת גם בגרות? לילה טוב לכולםםםםם

למעלה