בגרות בתנ"ך!

liaD15

New member
קודם קול(כ) היה קל...

עכשיו הקטע עם הציצית-ה' הוציא אותנו ממצרים אז אנחנו צריכים להקשיב לו(לא אני המצאתי-תשאלו את רש"י...) שש משזר-היה במשכן עצמו ואילים מאודמים-היה בגג המשכן ותתפלאו או לא-לא למדתי אפילו 20 שניות...

tamarhp

New member
לא מדוייק

שש משזר היה לקלעי החזר, בגדי הכהן וכיסויי המשכן אילים מאודמים היה לאחד מכיסויי המשכן. והגיע הזמן שתחזור על החומר...

מיכלוש7

New member
אבל זה מוזר כי

בדר"כ שרושמים איפה השתמשו באיזה בד מסוים, מתכוונים למשהו ספציפי אבל מה, היינו אמורים לרשום גם קלעי החצר, גם כיסויי המשכן וגם בגי הכהן?! לא נראה לי שהתכוונו לזה!

tamarhp

New member
את צודקת

אבל כל הבגרות היתה מנוסחת מאד לא נכון. אחת השאלות היתה מנוסחת בצורה לגמרי מוטעית, ושאלנו גם מורה ללשון. החלק הראשון של השאלה היה על דבר ספציפי - עורות אילים מאודמים, ולכן זה נראה שגם החלק השני של השאלה צריך להיות אותו הדבר. ואם לא לפרט בדיוק, אז צריך לכתוב שהוא שימש לחלק מהבדים ולא לכתוב רק "המשכן עצמו" או משהו כזה.

מיכלוש7

New member
תמיד דופקים אותנו, אה?! ../images/Emo4.gif

ונגיד באמת שימצאו טעויות וניסוחים לא נכונים בבגרות, יש סיכוי שיעשו עם זה משהו?! (כמו-להעלות לנו נק'!
) אגב-מה את עושה בבית בכזאת שעה???

tamarhp

New member
הלוואי...

אפשר לערער, וחוץ מזה - מי יודע? ואני בבית כי מישהי מהכיתה המקבילה שיבשה לנו את כל מערכת השעות היום בגלל שהיא התקמצנה על נסיעה באוטובוס, אז כל אחת גמרה בשעה אחרת...

אלעדית

New member
../images/Emo8.gifלא נורא../images/Emo8.gif

תמיד מרגישים כך אחרי מבחן ולבסוף מקבלים תוצאה טובה! בהצלחה בעתיד!!!!!!!!

למעלה