בגרות בתנ"ך דתי

kant2006

New member
בגרות בתנ"ך דתי

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמכיר מקרוב את הבגרות הדתית בתנ"ך ברמה של 5 יח"ל ואני מדבר על 4 יחידות העיון, אלו של יא' ויב'. אני צריך לשפר את הציון בהן לצין גבוה (90+) ואני תוהה אם זה ריאלי, עכשיו, שאני כבר בוגר (6 שנים אחרי סיום התיכון), לתת פה שיפור משמעותי (יש לי עכשיו בסביבות 80), או שאלי זה הימור וכדאי לרדת מזה. וחוץ מזה, יש הבדל משמעותי בין היחידות של יא' לאלה של יב'? מה יותר קשה? תודה!

השאלה העיקרית היא

אם אתה בכלל עדיין עוסק בחומר. כי אם אתה עוד לומד תנ"ך, אז יש עניין [אם זה כ"כ חשוב לך], ואם אתה לא לומד, אז תסתפק ב80, שזה ציון מכובד ביותר, והלוואי עליי
. בהצלחה בכל מקרה

kant2006

New member
ממ....

לא הבנתי מה קשור אם אני לומד תנ"ך ואם הייתי יכול להסתפק ב80 אז הייתי עושה את זה, אני ממש לא מנסה לשפר לכיף..

אני מכירה..../images/Emo80.gif

והמלצה חמה-עדיף לך לעשות 5 יח"ל תנ"ל חילוני ולא תנ"ך דתי. [ככה גם אחי טוען, והוא באמת שיפר ל93 מ60, וככה גם המורה לפיזיקה בביצפר שלי טוען. לדעתו הבגרות בת"ך דתי פשוט מכשילה וקשה, וגם ההממוצעים הארציים אומרים את זה..]

kant2006

New member
תודה לכולם

אני דווקא שמעתי שהבגרות החילונית ברמה של 5 יחידות היא לא פשוטה בכלל וחוץ מזה, היא שונה לחלוטין מהדתית ןלא בהכרח יותר קלה.

אני מכיר

למה אתה צריך לשפר לסביבות 90 פלוס? אני חושב ש-80 זה יפה מאוד הבגרות בתנ"ך היא בהחלט קשה היא בהחלט קשה (חוץ מזאתי של כיתה י'..היא בקיאות, היא קלילה יחסית)

dark dumb

New member
אבל הוא אומר שהוא צריך לשפר ../images/Emo85.gif

למה כולם אומרים לו שזה ציון טוב? תאמינו לי שהוא יודע שזה ציון בסדר גמור, הוא בא לפה עם מטרה אחרת...

הבנתי את זה

אני בסך הכל רוצה לדעת מה הסיבה שהוא צריך לשפר.. אולי אם אני אדע המ הסיבה אני אדע איך לעזור לו

למעלה