בגרות בספרדית

chelita

New member
בגרות בספרדית

אהלן אני מצטערת שפתחתי שרשור חדש יש מישהו שנגש השנה לבגרות בספרדית 5 י"חל אם כן אני אשמח לצור עימו קשר תודה חג שמייח

LeRanch

New member
אני מתחיל ללמוד ספרדית 5 יח"ל..

אז אני לא אוכל לעזור לך.. סליחה

LeRanch

New member
אני לא ניגש לבגרות השנה..

אני רק מתחיל ללמוד ספרדית השנה.. ואני לומד בתיכון חדרה.. שהוא בחדרה
רק לפני שבועיים הודיעו לנו שמוסיפים ספרדית כמקצוע בחירה.. זה אף פעם לא היה בבי"ס הזה...

camfels

New member
אני עשיתי השנה 5 יחידות...סיימתי../images/Emo13.gif

הוצאתי ציון סופי 95 חיחיחי זה הבגרות הכי קלה שיש!! אבל אני מדברת איתך במסנ...לא?!? אם את רוצה מידע דברי איתי[email protected]

מה זה בבצפר יש לכם ספרדית../images/Emo35.gif

אם כן...איזה כיף לכםםםם
אם היה לי את זה בבצפר בטוח הייתי הולכת לזה
אני טובה בספרדית
או שזה קורס....

בת כמה את שכבר עשית בגרות../images/Emo35.gif../images/Emo113.gif

ועוד 5 יחידות
... אני בכיתה י' ועוד לא עשיתי יחידה אחת
כאילו בהמשך השנה

camfels

New member
לי יש בבצפר...../images/Emo3.gif

עם המורה הכי מתוקיזז שיש!!

201002

New member
אם כבר מדברים..מישהו מוכן להסביר לי

איך זה הולך? כאילו,מה הבגרות הזאת כוללת? ואפשר לגשת לזה לבד? יעני,ללמוד לבד..לא בבצפר או בקורס..

camfels

New member
תשובה לשניכם!!

בבגרות יש גם ספרות..והרבה!!צריך לקרוא 2 מחזות + איזה 10 שירים וללמוד הכולהכול על הסופרים שלהם..זה נורא נחמד!! אם מישו עושה ורוצה סיכומים וחומר יש לי קלסר ענק עם הכול הכול!! ובקשר לשאלה אם אפשר לגשת לבד התשובה היא לא!!לא נותנים לגשת לבד לבגרות!!צריך שיהיה מורה שיאשר שאתה מסוגל לגשת לבגרות והא צריך לרשום אותך במשרד החינוך.

cuteangel16

New member
אני בת 15 וחצי בכיתה י'

אצלנו מי שרוצה ללמוד ספרדית זה רק לדוברי ספרדית שיודעים!!!

camfels

New member
זה ככה אצל כולם!!

למי שאין רקע של ספרדית הוא לא יכול ללמוד!! אבל כל מי שרואה טלנובלות ומבין פחות או יותר...יכול ללמוד..

gshpu

New member
לא נכון...

אצלי בביס היו המון שהיו יחד איתי ועשו את הבגרות היו כאלה שלא היה להם שום רקע והם למדו במהלך הזמן ונגשו לבגרות. והיו גם כאלה שרק ידעו כמה מילים בודדות. וכמובן שהיו כאלה שידעו כבר. אצלנו בביס זה ממש לא מחייב הכל תלוי אם אתה באמת רוצה ללמוד או לא.

camfels

New member
זה בערך נכון ואני יסביר!!

עד שנה שעברה זה היה רק לכאלה שיודעים!! בגלל שראו שזה מצליח אז... השנה יש כמה קבוצות במקומות שלומדים וגם כאלה שלא יודעים ספרדית יכולים ללמוד!!הבנתוש!?

למעלה