בגרות בספרדית בישראל

buffer

New member
בגרות בספרדית בישראל

אפשר לעשות? מישהו עשה? זה קשה?

Latina Si si

New member
Hola

אני עשיתי בגרות בספרדית מזמן, מומלץ ביותר. זה ברמה של 5 יחידות, מה שכן זה מתאים רק ל-NATIVE SPEAKERS. עולים שעלו מזמן או רק בזמן האחרון. הלימודים כוללים, תחביר בספרדית, קריאת המון ספרים קלאסיים כגון: דון קיחוטה, פלטרו אי שו, בודס דה סנגרה וכו'... אתה יכול לשאול במזכירות בה"ס או לשאול במרכז הקליטה הקרוב. אם זה קשה? המממ....זה כמו לעשות בגרות בספרות בעברית, אותו דבר בדיוק, רק בספרדית. שיהיה לך בהצלחה, זה מאוד כדאי, כי מוסיף לך בונוס באוניברסיטה.

maozeitan

New member
no es solo pá nativos

el año pasado vi el examen de BAGRUT y la verdad que no es tan dificil sinceramente es ser pan comido mucho mas facil que el DELE examen del nivel intermedio te todas formas te recomiendo interntarlo y hacerlo seguro que lo vas a aprobar

טוב מעוז אתה מרשה לי ?:)

El año pasado vi el examen de BAGRUT y la verdad ES que no es tan difícil ,sinceramente es (sin el 'ser') pan comido. mucho mas fácil que el DELE examen del nivel intermedio .De todas formas te recomiendo interntarlo y hacerlo . ESTOY seguro DE (queismo on no ?!) que lo vas a aprobar

maozeitan

New member
חחח כתבתי את זה ב-40 שניות

בגלל זה היתה לי היום הפסקה באוניברסיטה ולכן גם אם הייתי כותב בעברית הייתי כותב הרבה שטויות !! לא לשים לב אליי במיוחד לא בבוקר כשאני מגיע שיכור ללימודים

זה היה בצחוק 1!! חחחח

אבל רק דיברנו אתמול על QUEISMO ונתת לי היום דוגמא מעולה יום טוב :)

הבגרות היא לא קשה

היא יותר בוחנת על ספרות ספרדית...מאשר על השפה וזה באמת חבל ! אני הייתי ממליץ לבדוק קודם אם זה באמת מה שאתה רוצה לעשות ואז אם כן פשוט לעשות.... ניר

buffer

New member
זה לא נשמע כל כך טוב

כי אני עוד יכול להגיע לרמה של בגרות עם השפה, אבל אני לא עולה חדש. למדתי בזמן הטיול בדרום אמריקה, ואני קורא עכשיו עיתון (עם מילון...) אבל אני לא חושב שאני מסוגל לעשות בגרות בספרות בספרדית. יש אפשרות לעשות משהו שמיועד לילדי הארץ...? (4 יחידות?)

למעלה