בגרות במתמטיקה!!!!!

N0 far

New member
בגרות במתמטיקה!!!!!

שיהיה בהצלחה לכל מי שניגש השנה לבגרות
ואל תשכחו.. יש חיים חוץ ממתמט'.. ככה שגם אם הלך לא משהו.. חוץ מזה שיש עוד 48914697182 הזדמניות לשפר ת'ציון.. זה רק ציון..! -
-

HaDaRoSh

New member
תודה ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

בהצלחה לכול מי שניגש. אללה מבחן אחרון במתמטיקה...

HaDaRoSh

New member
כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני בי"ב אין יותר מתמטיקה ! :| הלך טוב

N0 far

New member
את בי"ב../images/Emo12.gif?!!!!!!!!!!!!!!!!

מפאיתום!!!!!!!! את בי'!!!!!! יחד עם דני שלכת!! [שאגב תודיעי לה שנמאס לי שהיא לא חוזרת לפה
]

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כן. י"ב
עוד 48 יום צבא. עצוב
ולמה קישרת שאני עם דניאל באותה כיתה?

אני לא נגשת../images/Emo13.gif

קורס קיץ שליטה
הגעתי למסקנה שלא שווה לגשת בשאלון הכי קל שלי (05) על 77... אז נעשה קורס קיץ, נשפר את הציון מגן, ונגש למועד ב'
בהצלחה לכולם!!!!

N0 far

New member
מסקנה טובה../images/Emo45.gif

דוגרי גם אני הייתי עושה ככה עם לא הייתי הולכת למתמטיקיס 24 שעות ביממה...:| נוווו כברררררר מועד ב' יעבוררר!!!!!

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo134.gif

אני לא מוכנה בשיט, הבגרות שלי מתחילה ב15:30 (003) נגמרת ב17:15. ואז, הבגרות השנייה שלי מתחילה ב18:00 (004) ונגמרת ב19:45.
אנשים עושים לי-"אל תשכחי לסגור את הבי"ס אחרייך
"
קיצר אני בחרדות אלוהייות, המון בהצלחה לכולם

HaDaRoSh

New member
חחחח אני מסיימת בשמונה ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

בהצלחה

N0 far

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה כפולה
אל תדאגי.. ואל תלחצי... יהיה טובבב! ואל תשכחי... יש עוד 35325 מועדים לשפר=]

N0 far

New member
רציני?!?!?!

יואווווו איזה כיפפפלכם!!! טוב דוגרי שאלה 3 הייתה הכי קלה בבגרות הזאת.. שאלה אחת הייתה בסדר.. וחוץ מזה לא עשיתי כלום
לא נורא... יש מועד ב'..

כן חח איזה פדיחה יו חחח מצאתי את עצמי באמצע

הבגרות מתפקעת מצחוק
זה ממש הצחיק שזו הייתה אותה שאלה חחחח.. אני היחידה שעשיתי את שאלה 6 ולא את 5 איזה אנשים מוזרים
הסתברות בחיי היום יום יותר קל מקלאסית
ובשאלה 1 חחח בזבזתי 3 דפים רק כי נכון היה צריך לעשות מכנה משותף כזה?!אז כמו יצורה הכפלתי גם ת'צד השני
ואני שעה לא מבינה למה זה לא נכון אם אני הרי יודעת איך עושים את התרגיל!וזה לקח לי איזה שעה מהמבחן חח ואז בסוף אמרתי יאאאלה אני עושה הכל מההתחלה ואז הבנתי
וזהו..ממ היה משעשע גם שיצאנו כולם ביחד ורצנו לחדר מורים לראות את התשובות וכל החדר מורים היה מלא בתלמידייייים חח.. זה ממש מוזר אבל..או שרואים תלמידים ממש ממש שמחים או בוכים

N0 far

New member
חחחחחחחחחחחחח

אהבתי ת'קטע עם החדר מורים
יואוווו אני בהתחלה בכלל הסתבכתי כי לא הבנתי איך לעשות את א'.. לא הבנתי למה אני לא מוצאת טרינום למכנה..!!! ואז פתאום אמרתי לעצמי רגע אולי אין בכלל טרינום למכנה וזה בגלל שהוא לא יכול להתאפס.. אז ועשיתי ואני מקוה שיצא טוב..
וגמאני ביזבזתי על זה 3 דפים
רק שאני זה היה בגלל המכנה הדפוווק הזה!!!! מה עשית הסתברות בחיי היומיום?!?!?! טחחחחח אנחנו בכלל לא למדנו ת'נושא הזה.. למדנו רק הסתברות קלאסית... ובגלל זה זה ממש דפק אותי:/ כי לא ידעתי גם את 4 בהנדסה [כי משום מה הם החליטו לשים את שלושת הנושאים שאני הכי שונאת בתרגיל אחד- שטחים,תאלס [ואת כל הקטע של בניות עזר שאני שמה אותם בנושא בפני עצמם..] ו5 כמו מטומטמת לא ידעתי כי הם בילבלו אותי!!!!!! וווואיייי אני אהרוג אותם!!! הם לא יודעים לנסח שאלות!!!! באמת.. אני לא מאלה שסתם יתלוננו
הם פשוט דפוקים#$@%!@#%@!%!@#%@!
או שאני דפוקה
גם אני וגם חברה שלי לא הבנו ב-5 איך לעשות את זה ואז היא פשוט אמרה נוו טוב נעשה כאילו הם התכוונו למשהו מסיום ואני כמו מטומטת לא עשיתי את זה ושוב עברתי ל4 למרות שלא ידעתי אותו בכלל
אוווווווווופפפפפפפפפפ%#@%@#$%^@$#^@$^@$^@#^ מזל שיש מועד ב'

למעלה