בגרות במחול =]

בעמוש

New member
בגרות במחול =]

שאלום מחולניקיות =] מממ..השנה אני עושה בגרות במחול ובחרתי בנושא גיל ההתבגרות יש לי כבר רעיונות והתחלתי בחזרות אבל אני ממש ממש ממש ממש אשמח לשמוע רעיונות..או מקום להשראה שיוכלו לעשות את זה יותר טוב =] אז למי שיש רעיונות..לתלבושות, או על מה לעשות..על איזה קטעים בגיל ההתבגרות, אני ממש אודה לה =] או אפילו על מוסיקה.. ד"א מאיפה אני יכולה לשמוע מנגינות בלי מילים?

killerit1

New member
גם לי יש בגרות השנה!1

במחול.. אני גם התחלתי קצת לעבוד ולעשות חזרות, כל כך קשה לי אבל... אני ממש מרגישה שאני לא טובה בקומפוזיציה, קשה לי להמציא תנועות שבאמת יראו לי יפות ושאני אתחבר אליהן, ממש לוקח לי המון זמן.. וגם אני מתחיל הלחשוב על כל מיני מבנים ודברים כאלה לריקוד וזה גם בלתי אפשרי! למישו יש עצה אולי, איך אם אני עושה קטע בזוגות אני אמורה להמציא אותו כשאני עובדת לבד? מה אני אמורה לדמיין לעצמי, אוקיי אז עכשיו היא עושה לי ככה ואניע ושה לה ככה? לא יודעת זה ממש קשה לדמיין את הדברים האלה:/

netap3

New member
זה מה שאני עושה..

קודם... אל תילחצי... כולה בגרות... חח בקטנה ..;).. עכשיו.. כשאת באה לעשות עבודה.. אל תלחיצי את עצמך.. אחרת זה סתם יצא קיצ'י ומגעיל.. תחשבי על לדוגמא האישיות שלך... אם את בחורה מופנמת וביישנית.. או שאת בחורה רעשנית ודומיננטית?... (זה רק לדוגמא.. אל תיבהלו חח .. ).. עכשיו תנסי לעצום את העיניים... ולראות את הבמה.. ולראות את העבודה שלך .. שם מוצגת על הבמה ומייצגת את מה שאת רוצה שיראו.. את הרגשות האלו.. ואת הרצונות האלו.. תנסי לפרש את זה כתנועה... בדרך שאת רואה את זה.. ההתחלה תמיד קשה.. אבל ברגע שמניעים את המנוע.. אי אפשר לעצור אותו.. כי זה רק ממשיך וממשיך.. אני בטוחה שראית עבודות בגרות של שנים קודמות.. אול יש שם דברים קטנים ש"עשו" לך את זה.. את יכולה להכניס את זה גם.. ופשוט תנסי לדמיין לעצמך את איך שאת רואה את העבודה שלך.. ובנוגע לקטע בזוגות.. את לא צכה את שני הרקדנים.. את זו שמחברת את התנועות, לכן השתמשי בראשך.. ובדמיונך הפרוע... ותרקדי את זה לבד..ואז תלמדי את זה את הרקדנים שלך... לסיום.. (אם עזרתי במשו... מקווה שכן.. ).. שיהיה לכולכם המון בהצלחה.. אל תפחדו לבטא את עצמכם.. לכו על זה עד הסוף.. תקצינו כל תנועה.. תיהיו דומיננטיים, והכי חשוב תיהיו עצמכם..! .. ואפשר לגנוב כמה תנועות שנדלקתם עליהם בדרך.. חיחי ... ;)..

killerit1

New member
כי אני לא יכולה

אני חייבת להיות לבד בשביל שזה יבוא כשמישהו איתי זה מלחיץ אותי ואני לא יכולה להמציא ככה תנועות...

Vitamin Chick

New member
ממ קטע זוגות

להמציא ולרקוד נראה לי הכי טוב עם מישהו שממש נוח לך איתו זה עובד טוב. את יכולה גם לבקש עזרה ממורים או מאנשים אחרים...

OfrikiG

New member
גם לדעתי...

אצלי בבגרות היו המווווון דואטים, ואת רובם המצאתי עם חברה טובה שלי שממש נוח לנו לעבוד ביחד, ותמיד כשאנחנו ממציאות ביחד יוצאים דברים מדהימים. זה הרבה יותר קל ככה, מאשר לנסות לדמיין עוד בנאדם

למעלה