בגרות במחול

kiti88

New member
בגרות במחול

שלום..אני חדשה ורציתי לדעת אם יש פה אנשים במגמת מחול שעולים לכיתה י"ב וצריכים להתחיל בהכנות לעבודת בגרות...אם כן..תענו לי אשמח להתייעצויות, הכוונה וכו'... תודה רבה!!!

היי קיטי

אני לא ממש עולה לכיתה י"ב את זה כבר סיימתי מזמן ... אבל סיימתי בהצטיינות מגמת מחול אז אם את רוצה סתם להתייעץ או לספר מה הרעיונות שיש לך כבר את מוזמנת בכיף ...

kiti88

New member
../images/Emo23.gifתודה

היי...יופי שמחתי לשמוע שמישהו מגיב חחח... יש לך איי סי קיו? או אי מייל שנוכל להתכתב? אם בראש שלך...חחח

MiniMe20

New member
ברוכה הבאה...

היי.... גם אני סיימתי י"ב ממזמן, אבל עשיתי את הבגרות ואני זוכרת את כל ההכנות שעברנו. בקיצר אני יכולה לנסות לעזור לך אם את צריכה משהו. בכל אופן שיהיה לך המון הצלחה בי"ב ותהני ממנה כי היא השנה הכי נחמדה בתיכון.

xספירושx

New member
היי אני..

אני עכשיו עולה לכיתה י"ב ואני צריכה להתחיל לעבוד על הריקוד שלי.. שיהייה בהצלחה!:)

kiti88

New member
שמחה להכיר

היי המ שלומך? אם את גם עולה לי"ב אני משערת שגם את לחוצה מהעבודת בגרות...ואם לא, אני מקנאה בך!!! יש לך אולי מושג מאיפה אפשר לשאוב מוסיקות מעניינות..? אני לא סגורה על ז'אנר מסויים אבל אני בכיוון של תופים, טבע...סגנון ספרי-דו... משהו קצבי כזה ...חחח

SHIRAN00110

New member
יש לי איזה שיר אחד.אני לא בטוחה

שהוא הסגנון של מה שאת מחפשת אבל לא יזיק לנסות. אייסי יש?

kiti88

New member
יש אבללל

אמממ כן אבל הוא עושה בעיות... את לא יכולה לכתוב לי אותו בבקש?? תודה רבה רבה על העזרה...:)))))

SHIRAN00110

New member
אממ האמת שאני לא יודעת איך קוראים

לו יש לך אימייל?ואני ישלח לך אותו

גלתו

New member
היי...

אני סיימתי השנה י"ב ועשיתי בגרות במחול. קודם כל, זו חוויה מדהימה מכל הבחינות. היה נורא קשה פיזית אבל מאתגר באותה מידה, למדתי מה גבולות הגוף שלי ואיך למתוח אותם. נורא כיף החיבור המיוחד עם שאר הבנות, ולדעת שבסוף יש לך יצירה שהיא לחלוטין שלך. בכללי תשימי דגש על כוריאוגרפיה מקורית וייחודית. עיצוב במה ותפאורה תמיד מוסיף אם זה מתאים לנושא. אל תחשבי שיש לך המון זמן ותהיי שאננה, כי זה נורא מטעה, מניסיון
חוצמזה שימי דגש גם על קומפוזיציה ומבנים - תשתלטי על כל הבמה ותעבדי עם המרחב. מעבר לזה, אני אשמח לענות על שאלות אם יש לך, שיהיה בהצלחה!

kiti88

New member
שלוםםם

הייי מה שלומך? אמממ כל מה שאמרת זה אכן לא מעט ואני קמווה שאוכל לכסות את הכל... אני ממש לחוצה ולא שאננה בכללל...אגב היית אויל בסוזאן דלל כשהציגו עבודות נבחרות? צפית במקרה? בכל אופן, שאלית עוד מישהי ואני אשאל גם אותך ואני מקווה שתוכלי לעזור לי. מאיפה אני יכולה אולי לשאוב מוזיקוץ מעניינות...? אני רוצה משהו עם תופים, טבע כזה...סגנון ספרי דו...אשמח בכלל אם יש לך מוזיקות יפות לאו דווקא בז'אנר הזה... תודה רבה רבה רבה!

גלתו

New member
לא הייתי בסוזן דלל

אבל לגבי מוזיקה... זה נורא תלוי בסגנון ריקוד שאת עושה, האווירה הכללית שלו... אני עשיתי את שלי על מוזיקה של פינק פלויד - יש להם המון דברים מדהימים. תתעמקי קצת באלבום Dark Side Of The Moon, האלבום האהוב עליי שלהם, יש שם דברים מתאימים, הזויים קצת. אם את רוצה יותר כיוון של טבע ותופים, נסי את Guem. הוא אמור להיות מתופף בסגנון אפריקאי נראה לי, אני לא לגמרי סגורה על זה, אבל הוא מאוד פופולרי לדברים כאלה. אה יש גם את De La Guarda. לא יודעת אם את זוכרת, אבל היה מופע כזה לפני שנה או שנתיים בארץ עם האנשים הכביכול מעופפים, בחסות אורנג'. יש את הפסקול של המופע הזה, חפשי אותו באינטרנט - הוא גם ממש טוב. פראי כזה, הרבה תופים ודברים מעניינים. אני אנסה לחשוב על עוד דברים ואני אודיע לך
רק אל תילחצי! תחשבי בראש צלול וקחי את הזמן בינתיים

kiti88

New member
אין עלייך

וואייי תודה רבה רבה אין עלייך! את פשוט מצילה אותי...תודה רבה רבה רבה...את ממש ממש עוזרת לי.. באמת תדוה רבה אני אחפש את המוזיקות האלו

למעלה