בגרות בלשון הי.מישו יכול להביא לי קישור לאיזה מקם שעוזר עם הבגרותבלשון למה אין לי מושג....
E ehofi1 New member 19/6/07 #1 בגרות בלשון הי.מישו יכול להביא לי קישור לאיזה מקם שעוזר עם הבגרותבלשון למה אין לי מושג....
א אדון בלון New member 19/6/07 #4 את יודעת שזאת המורה שלי? ../images/Emo3.gif היום קוראים לה עפרה לשם ולא טואף היא התגרשה וחזרה לשם הנעורים... כנראה.
את יודעת שזאת המורה שלי? ../images/Emo3.gif היום קוראים לה עפרה לשם ולא טואף היא התגרשה וחזרה לשם הנעורים... כנראה.
ת תמיר1991 New member 19/6/07 #5 עכשיו אני מבין למה הכלבה התגרשה../images/Emo122.gif אלוהים יודע מי בכלל התחתן איתה ימח שמה.
N noyy New member 19/6/07 #6 ../images/Emo28.gifאיזה כיף לך שיש לך מורה נורמלית ללשון אני לא זכיתי לזה
D Dark Angel Rinat New member 19/6/07 #3 תנסי אולי באתר של בליך..../images/Emo108.gif Blich.co.il אם אני זוכרת נכון, המורה שלי אמרה שהיא העלתה שם בחינות בגרות משנים קודמות+הפתרונות שלהן...
תנסי אולי באתר של בליך..../images/Emo108.gif Blich.co.il אם אני זוכרת נכון, המורה שלי אמרה שהיא העלתה שם בחינות בגרות משנים קודמות+הפתרונות שלהן...