בגרות באזרחות... מישהו\י יודע\ת מתי??
Y yofi tofi New member 25/6/03 #2 מחר,9 בבוקר בכל רחבי המדינה ../images/Emo13.gif שיהיה המון בהצלחה והנה קישור לאתר ממש טוב
H HoNeYyYy New member 25/6/03 #4 שיהיה לכולם בהצלחה מחר בבגרות!!! לרובנו זו הבגרות האחרונה תודה לאללללללל!!!!או שלא?
S s t e l l a New member 26/6/03 #5 בהצלחה לכולם!!! לא לכולם... לי יש עוד אחת שבוע הבא..לא נורא כבר מסיימים....
A Anna Karenina New member 26/6/03 #6 גם אצלי זו לא בגרות אחרונה.. יש לי עוד אחת ביום שני, ואחריה עוד אחת על הסרטי גמר, אבל זו ממש בגרות שטותית..בא בוחן ושואל שאלות על הסרט. לא קריטי.
גם אצלי זו לא בגרות אחרונה.. יש לי עוד אחת ביום שני, ואחריה עוד אחת על הסרטי גמר, אבל זו ממש בגרות שטותית..בא בוחן ושואל שאלות על הסרט. לא קריטי.
ב בניצחק גרעין סוקסה New member 26/6/03 #7 הא עשינו את זה הכרתי את הבוחנת בלי קשר קיבלנו 100 וכנראה שולחים את הסרט שלנו לפסטיבל ירושלים
A Anna Karenina New member 26/6/03 #10 גם אנחנו יודעים מי הבוחן, זה כל שנה אותו אחד, מתאמים איתו מראש והכל. אצלנו יש שני סרטים שנשלחים לפסטיבל ירושלים.
גם אנחנו יודעים מי הבוחן, זה כל שנה אותו אחד, מתאמים איתו מראש והכל. אצלנו יש שני סרטים שנשלחים לפסטיבל ירושלים.