בגרות או ווטרס?

Tombac

New member
בגרות או ווטרס?

אני יודע שזה נטחן,אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים אני גר בצפון,בגליל וקשה לי להגיע מת"א עם כל הבלאגן שיהיה שם חזרה ואז לעשות בגרות בלשון,זה לא בלתי אפשרי,אבל זה מסובך. ואפילו שווטרס הוא מוזיקאי משפיע ומדהים אני לא חושב שכדאי לזרוק את כל ההשקעה שהשקעתי על לשון כל השנה ולעשות שנה הבאה,ללמוד הכל מחדש. ומצד שני לא הייתי רוצה להפסיד את ההופעה. מה אתם הייתם עושים? ועוד דבר- עם בסוף אני יאלץ להפסיד את ההופעה: 1.זה הסיבוב הופעות האחרון שלו? 2.איפה אני יכול לדעת באיזה עוד ארצות הוא מופיע אחרי שהוא מופיע כאן?

לוח ההופעות המלא של ווטרס לקיץ:

נכון לעכשיו: יוני: 2 - פסטיבל בליסבון, פורטוגל 4,5 - ורונה, איטליה 6 - סיציליה, איטליה 8 - ברלין, גרמניה 10 - פסטיבל בהולנד 12 - ריקיאוויק, איסלנד 14 - פסטיבל באוסלו, נורבגיה 16 - רומא, איטליה 18 - אתונה, יוון 22 - תל אביב, ישראל 29 - פסטיבל בקורק, אירלנד יולי: 1 - פסטיבל בהייד פארק, לונדון, אנגליה 2 - פסטיבל רוסקילדה בדנמרק 6,7 - הופעות Ca Ira בפולין 12 - לוקה, איטליה 14 - נבר, צרפת (עם ניק מייסון) (16 - איטליה - לא סופי).

יש גם שמועות

שווטרס יופיע בהמשך השנה בצפון אמריקה. זה גם סביר, במיוחד עם הטור האירופי יהיה מוצלח.

Tombac

New member
וזה הסיבוב הופעות האחרון שלו?

כי אני רוצה לטוס לחו"ל לראות את ההופעה שהוא יעשה בארץ,עם הביצועים של הלהיטים של פינק פלויד.

הוא לא הודיע על פרישה

אבל בראיונות הוא אמר ש"יש בי עוד סיבוב הופעות אחד", ואני מניחה שהכוונה לזה. בכל מקרה, אף פעם אין לסמוך על הודעות פרישה/אי פרישה - אמנים הם אנשים עם גחמות, שמשנים דעתם תדיר, והפלויד הם דוגמא טובה.

flowerboy69

New member
אין סיכוי

קודם כל הוא חייב לנו אלבום סולו חדש ואני מאמין שהוא יגיע בסוף ושיהיו הופעות.הסיבוב הנוכחי לא ככ נראה לי מתוכנן כי זה נראה דיי מוזר ששוב הוא יוצא להופעות אחרי שנת 99 2000 ו 2002 בלי שירים חדשים אומנם עם שינוי בתוכנית השירים אבל עדיין זה לא זה.כנראה האיחוד וההופעות של גילמור גרמו לו לרצות להראות שגם הוא עדיין בשטח ושהוא הפינק האמיתי... חוץ מזה אני חושד שלמרות הכל ואחרי הכל באיזו שהיא דרך נראה שוב את הפלויד ביחד...ווטרס כבר הביע את רצונו לכך וגילמור...טוב הוא משחק אותה קשה להשגה...אבל אני מאמין שזה ישבר בסוף למשהו נוסף של הפלויד...טוב אולי אני מנסה להשאר אופטימי אחרי כל מה שנזרק לאוויר בזמן האחרון...

שמיקי

New member
תראה אני גרה אי שם בדרום

(דימונה) וגמני כמוך צריכה להגיע ב9 בבוקר לבחינת הבגרות אבל כמו שאמרתי לפני, זה אירוע חד פעמי, ואין מצב אני מפסידה אותו אני אבוא סחוטה מעייפות לבגרות, ואם אני אכשל, לא נורא, מועד ב'

NightVampire

New member
בגרות בלשון וההופעה של רוג'ר וואטרס

אז כמה תלמידי כיתות י' יש כאן שמתים על פינקפלויד, מתכננים ללכת להופעה החד פעמים המדהימה של רוג'ר וואטרס פה בישראל בפארק הירקון ב 22 ביוני?? כמה מכם גילו שב23 יש בגרות בלשון? וכמה מכם הבינו שאם הם רוצים ציון מספק הם צריכים לישון את הלילה כמו שצריך.. וכמובן שאם חוזרים מההופעה הזאת יהיה קשה להרדם בלילה. שלא נזכיר באיזה שעה היא הולכת להסתיים.. היא מתחילה ב-9 (בפועל ב 11) + 3 שעות הופעה 2 בלילה... + הפסקה בין חלק ראשון לחלק 2 של ההופעה, 2 וחצי.. ועד שתצאו מהמקום העמוס אנשים.. 3 בלילה. כאשר יש לכם דרך הביתה.. ובגרות בלשון מחכה לכם ביום שאחרי ב 9 בבוקר.. אם אתם גרים קרוב יהיה לכם 4 שעות שינה.. אם רחוק אז תעשו את החישוב כבר לבד.... ככה לא מצליחים בלשון.. הרעיון שלי הוא שצריך להזיז את הבגרות בשלון! אתם לא חושבים? אני חושב שהופעה חד פעמים של להקה כמו פינק פלויד זאת סיבה יחיסית טובה להזיז את הבגרות בכמה ימים. כדי לשלוח מכתב למשרד החינוך אני צריך את העזרה שלכם.. רק תשרשרו את השם שלכם מקום מגורים מין (זכר או נקבה). עוד דבר שאפשר לעשות זה להפיץ את זה לחברים שלכם.. כמה שיותר שמות שיאספו יהיה יותר טוב.. הנה המסנגר שלי [email protected] תודה רבה. נפגוש את כולכם בקיץ אם נצליח

NightVampire

New member
למה לא?

אני יודע שהרבה פעמים מזיזים בגרויות.. שנה שעברה הזיזו את התאריך כי משהו לא הסתדר, והמורה שלי בכללי אמרה לי שלא פעם ולא פעמיים זה קרה... אל תשלול את האפשרות..

NightVampire

New member
חוץ מזה

למשרד החינוך יש אינטרס שהציונים של הבגרויות יהיו כגבוהים...

למעלה