בגרויות במחול

osfairy

New member
בגרויות במחול

יש כאן מישהו שעשה או עושה השנה בגרות במחול- בקומפוזיציה, ויש לו רעיונות לנושאים לא באנליים??? או נושאים שעשו אצלו בעבר בבית הספר??

גלתו

New member
אני מציעה לך

לעשות על משהו שקרוב אלייך. חוויה מיוחדת שעברה עלייך, מחשבות יוצאות דופן שיש לך... אני אישית עשיתי על מוות של בן אדם קרוב. יש לזה יתרונות גם כי יהיה לך יותר קל לעבוד עם נושא שקרוב אלייך, שקל לך לעבד מחשבות בנוגע אליו וכאלה, וגם הבוחנים מאוד אוהבים דברים כאלה. כשרואים שעברת תהליך נפשי בזמן תהליך העבודה, זה מאוד מוערך, ואת גם תרגישי מאוד טוב עם עצמך - זה עוזר לפתח את הרגשות בנושא וכו'. מקווה שעזרתי

MiniMe20

New member
אממ...

לדעתי כדי לך לקחת נושא קטן ולפתח אותו, משהו מחיי היום יום, בעיה שמטרידה אותך או מסר את רוצה להעביר לאנשם באמצעות הריקוד. אני עשיתי עבודה שהתבססה בעיקרה על המוסיקה מה שעזר לי מאוד וכיוון אותי במהלך כל העבודה. עבודות נוספות שאנשים עשו: ריקוד משנות ה-70 ריקוד שמבוסס ממשחקי ילדים, מישהי לקחה טקסט ובנתה עליו ריקוד וכו'. לדעתי לפני שאת ניגשת לבניית הריקוד תרשמי לך על דף כל רעיון שעולה לך ולאחר מכן תעברי על הרשימה ותסנני את מה שיותר ופחות חשוב ככה תוכלי לראות את הרעיונות מול העיניים ולפתח אותם. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות.... והמון הצלחה.

TheBlackFairy

New member
כמה נושאים../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

החיים שלך- מאז שהיית קטנה ועד היום, עם דגש על הריקוד שהוא חלק מהחיים שלך. יום ולילה- חצי במה היא לילה וחצי במה היא יום, בחצי במה של הלילה זה דברים שעושים בלילה ובחצי במה של היום מה שעושים ביום ובאמצע יש מיטות שרוקדים עליהן. משחקי ילדים- רקדנית אחת היא הגדולה ושאר הרקדניות הן ילדים ותוך כדי ריקוד משחקים כל מיני משחקים של ילדים קטנים שאפשר להעביר בתנועיתיות.

למעלה