בעדינות, אומר לך שאתה לא שולט בהקשרים הרבים של הפרשה
אנשים ברת"א, גם אם "היו מתים" להיות במין עמדת מפתח קובעת, שכזו , כפי שאתה מנסה לומר לא היו יכולים לכך.
אני אישית, סבור, שגם לפריץ השמן והמכוער מכפר אחים אין נגיעה לשחיתות שכזו, אבל כאן הטיעונים שלך על אולמרט, לפחות יכולים לסתום לי את הפה. בעניין רת"א, הגזמת, הכי הרבה, מבקשים את חוות דעתם המקצועית (מקווה שהבנת למרות שהולך רק על הליכון)
יש הרבה גורמים אינטרסנטיים שדחפו ידיהם לעיסה הזו וודאי שאפשר לחשוד במישהו, או ברבים מהם (וגם שוחד בחירות זה שוחד) אבל רת"א, נו בחייך, איך אמר לך איזנברג, "נסחפת" כנראה שקר שם בשיקאגו.
ותתפלא, כשהיה צריך, תקפתי כאן גם את רת"א, למשל בעניין ה-DME של הצסנה שלי. אני לא מפחד מאף אחד ורק דוגמא עניין ההגדר מכשירים שלי נדון בוועדת ערער ורגע לפני בג"צ הגיע להם השכל , עניין טיסת האמבולנס שביצעתי לפני כעשר שנים הגיעה לבג"צ והם נחלו בושה גדולה.
אני לא חושש מאף אחד, אולי רק מהנכדים שלי ואישתי הפולניה ולפני כולם מהכלב שלי.
גם ברש"ת, וגם ברת"א זוכרים הייטב את העורך דין שלי אלי גרונדשטיין והחליפות שהוא לובש במקרים קשים.......
יחסי עם ההנדסה מאוד טובים, הם מעריכים אותי, ולהיפך למרות שבעבר, בעניין שינוי, שערכתי בצסנה שלי, כבר היינו על סף נסיעה לירושלים.....ורק כאשר קיבלתי סיוע מאיש מיוחד שהיה פעם מנהל ההנדסה, הכל נגמר בטוב.