בגץ הרצליה

בגץ הרצליה

האם ניתן להסיק, מדבריו של מר יואל פלצ'ו, בכנס של אתמול, שכנראה, זו התשובה של משרד התחבורה לבג"צ, לפיה יש להם מקומות לשיבוץ כל המטוסים שחונים כיום בהרצליה?

asafg11

New member
בפירוש אין מקום לכולם

זה גם נאמר בישיבה שהייתה עם מר עוזי יצחקי

נאמר שנאמר

יש לי הרגשה מאוד לא נוחה, שרת"א פועלת להכנת תשובותיו של שר (אולי סר) התחבורע.
ולא כפי שנאמר לי שהם פועלים לטובת ה-GA.
זה גם מזכיר לי וויכוחים, שהאם לרמטכ"ל או קצינים בכיריםמותר או אסור להביע את דעתם האמיתית על החלטות שר הבטחון ואו הממשלה (הבוסים שלו)
נראה מאתמול, וגם נשמע, שרת"א תייצג (אולי "תייצג" לא המונח הנכון) קודם את ה"ממנים" שלה ורק אחר כך אותנו, אם בכלל...
מזכיר לי משהו כמו ייס מן (יס-מניות)

0

הבעתי דעתי בכנס על גישתו של מנהל רת"א

הגורסת שש"ת הרצליה ייסגר וששדה דב גם כן, ומה שצריך הוא לדאוג לבצר את מה שייוותר תוך מציאת ש"ת נוסף באיזור שבין חיפה לבאר שבע.
הוא טען, שהוא נוקט בגישה פרגמטית, ושמטרתו להשיג תוצאות ולא להלחם ולהיות צודק.
אבוי לנו אם השגת תוצאות פירושה שהרצליה וששדה דב ייסגרו.
ובאשר לש"ת נוסף: אשרי המאמין שניתן להקים דבר כזה, אלא אם עין שמר באמת יפונה ע"י ח"א.
אני רוצה להאמין, כפי שנאמר, שהיכן שצריך, ראש רת"א באמת נלחם למען שני השדות הללו.

דוד.

בהחלט

לא בזמן הנכון, שנה שנתיים מאוחר מידי ואמירה כזו לאורח, לא ממש הגיונית בעיקר כי כיום כבר אין משמעות לכלום מלבד החלטת בג"צ, שמשאירה לנו רק את האופציה לשבת בשקט ולהמתין לראות אם הכדור האחרון פגע או היה סתם ולחינם.
אף שתמיד דגלתי במאבק דרך הבג"צ, היום, כל אחד וכמובן גם אני, חכמים לאחר מעשה.
כנראה, שהיה צריך לעתור לבג"צ כבר לפני שנתיים שלוש בשאלה, למה לא מתכננים ואו אף למה לא התחילו לבנות מקום חילופי.
היום, לנגח את פלצ'ו, לא ממש היה נימוסי. ישבתם שם בצל, ולא ידעתי לקבוע האם זה באמת אתה שמדבר כך, זה ממש היה מוזר.

אין כאן עניין אישי של ניגוח ראש רת"א

וזה גם לא הזמן להתעסק ב"נימוסים והליכות".
יש כאן רגע קריטי, ותגובת רת"א לבג"צ חשובה מאין כמוה. לכן זה בדיוק הזמן הנכון לחדד את הדברים באוזני הסמכות העליונה לענייני תעופה במדינה.
רת"א צריכה לומר בפה מלא לבג"צ, שאין כיום תחליף להרצליה, ולא לנסות ולהראות, שאפשר לשתול את המטוסים של הרצליה ברחבי הארץ. מה, רת"א אינה מבינה שהעברת מטוסים לראש פינה או לקרית שמונה פירושו של דבר הפיכתם לגרוטאות? כמה שעות תטוס בשנה, אם לכל טיסה תצטרך לנסוע לראש פינה, למצדה או לשדה תימן? ולאן בדיוק תטוס?
וכל זאת מבלי להזכיר את נושא מכוני הבדק, שהם לב העיניין.
מתשובתו של יואל פלדשו ניתן היה להבין, שמי שמנסח את התשובה לבג"צ הם משפטנים, שצריכים לעמוד על רגליהם האחוריות כדי להסביר מדוע יש לדחות את העתירה נגדם.

דוד.

מסכים לחלוטין עם דוד

פלדשו נתן לנו להבין, וגם אמר זאת במפורש שאין לו כוונה להילחם על השארת השדה או לפחות דחיית סגירתו (ולא שכח להזכיר באותה הזדמנות שהיה לוחם...). אם היה מבין נכון את תפקידו היה צריך הוא להיות ראשון המשיבים והצועקים מכל במה למען ביטול סגירת השדה עד לבנית שדה חליפי, בדיוק כשם שאורי אביב קרא לו לעשות. לשמוע אותו מדבר כך, נותן את ההרגשה שחזרנו שנות דור אחורנית, לזמנים שמה שהינחה את המינהל היה שכמה שפחות מטוסי GA יטוסו.
ממש מייאש.

אני

לא בטוח שאתה מבין את הסיטואציה. מחר, אם לא נתנה הארכת (אני לא יודע) המועד האחרון לתגובת המשיבים לבית המשפט, זה היום האחרון להשיב לבית המשפט.
בשם רת"א, זו הפרקליטות שמכינה ומשיבה לבגץ ולא פלדשו. הם, כנראה, כבר ישבו כבר לפני שבוע ואתמול מה שהוא סיפר, זה כבר אחרי מעשה. ובתוך ימים בודדים, שופטי הבגץ יכריעו וכל הייתר שטוייות במיץ.

ניתנה ארכה לרש"ת

בית המשפט אישר לרש"ת ארכה של 6 ימים, עד 10.3.2015.
מח' בג"צים בפרקליטות המדינה ביקשה היום ארכה עד ל-15.3.2015.
עוד קצת סבלנות. אין ברירה.

דוד.

עדיין זה לא משנה מאומה מהתמונה

האם עוד מישהו קיבל ארכה ?

בכל מקרה, ההתקפה על פלצ'ו לא היה בה שום דבר לשנות ולכן לא הייתה במקומה. אני מקווה שבפעמים נוספות שיוזמן, הוא יהיה עם אותו יחס חם כפי שהפגין הפעם.
ומכאן, אני פורש מנושא זה.

mike300L

New member
אחרי שיבנו בנייני יוקרה על שטח השדה, כדאי שתבדקו למי מרת״א

יש דירה או שתיים בשכונה החדשה.

mike300L

New member
כמו שאני לא יודע ממש שיש דברים בגו, גם אתה לא יודע בודאות

שאין! זה שבעיניך יש שם אנשים טובים,...נו יופי, וזה שהם כנראה קוראים פה ועדיין יש להם השפעה על חיי מי שכותב פה וטס בארץ גם כן יופי....גם אם הכרת את אולמרט אישית לפני עשרים שנה היית כותב ״שטויות״ להאשמות מסוג זה אז...
אם מישהו ברת״א לא הולך להילחם כדי להשאיר את לב התעופה בארץ פועם, אני בדיעה שיש לו מה להרוויח, וכמו שאתה כותב שאת הפגישה עם הפרקליטות כבר סגרו לפני שבוע, אני בדיעה שגם הוצע למי שהוצע עוד לפני זה, על ידי מי שכיסו עומד להתנפח מהסגירה, להימנע ממלחמה בהווה, למען תמורה בעתיד...הרי לפחות בוא נסכים שאפשר כבר לזרוק אבן באויר והיא בטוח תפגע במושחת!

בעדינות, אומר לך שאתה לא שולט בהקשרים הרבים של הפרשה

אנשים ברת"א, גם אם "היו מתים" להיות במין עמדת מפתח קובעת, שכזו , כפי שאתה מנסה לומר לא היו יכולים לכך.
אני אישית, סבור, שגם לפריץ השמן והמכוער מכפר אחים אין נגיעה לשחיתות שכזו, אבל כאן הטיעונים שלך על אולמרט, לפחות יכולים לסתום לי את הפה. בעניין רת"א, הגזמת, הכי הרבה, מבקשים את חוות דעתם המקצועית (מקווה שהבנת למרות שהולך רק על הליכון)
יש הרבה גורמים אינטרסנטיים שדחפו ידיהם לעיסה הזו וודאי שאפשר לחשוד במישהו, או ברבים מהם (וגם שוחד בחירות זה שוחד) אבל רת"א, נו בחייך, איך אמר לך איזנברג, "נסחפת" כנראה שקר שם בשיקאגו.
ותתפלא, כשהיה צריך, תקפתי כאן גם את רת"א, למשל בעניין ה-DME של הצסנה שלי. אני לא מפחד מאף אחד ורק דוגמא עניין ההגדר מכשירים שלי נדון בוועדת ערער ורגע לפני בג"צ הגיע להם השכל , עניין טיסת האמבולנס שביצעתי לפני כעשר שנים הגיעה לבג"צ והם נחלו בושה גדולה.
אני לא חושש מאף אחד, אולי רק מהנכדים שלי ואישתי הפולניה ולפני כולם מהכלב שלי.
גם ברש"ת, וגם ברת"א זוכרים הייטב את העורך דין שלי אלי גרונדשטיין והחליפות שהוא לובש במקרים קשים.......
יחסי עם ההנדסה מאוד טובים, הם מעריכים אותי, ולהיפך למרות שבעבר, בעניין שינוי, שערכתי בצסנה שלי, כבר היינו על סף נסיעה לירושלים.....ורק כאשר קיבלתי סיוע מאיש מיוחד שהיה פעם מנהל ההנדסה, הכל נגמר בטוב.

mike300L

New member
אפרופו ההליכון שאתה צוחק אולי לועג לו, מאוד פופולארי בארץ,

יצא לי ללכת לחדר כושר בחיפה, בתל אביב, ובאילת ובכולם ההליכון נראה הכי פופולארי, בשעות אחה״צ כולם תפוסים, ממש כמו בחדרי הכושר בארה״ב, כך שזה לא רק אני, בסך הכל הוא זמין גם כשחם, קר, גשום ויותר סלחן לזעזועים של חוליות ופרקים של זקנים כמוני.

אתה נסחף

אולי אתה יכול לסדר לי קונה להליכון שבביתי שכבר מזמן הפך לקולב?
גם משכך זעזועים, גם משנה זווית, מהירות, גם בודק דדופק, גם מתקן בטחון שמזהה נפילה מהמכשיר.
צבע כחדש.
הכלב שלי לא מסמפט אותו.

mike300L

New member
הליכון ביתי באמת לא שווה יותר מקולב, אלה הביתיים במחירים

של עד $800 (בארה״ב) בדיחה סינית טובה, אלה בחדרי כושר, לא תקנה בפחות מ $4000 , נסה אחד כזה ותבין על מה מדובר.
בכל אופן בוא נראה כמה היית יוצא להליכות בטבע בחורף פה, אמנם יש מטורפים שרצים בחוץ פה גם במינוס 20C, אני לא משתייך לקבוצה הזו.

mike300L

New member
דרך אגב, קצת נסחפנו מתחום תעופה, אז תוספת אחרונה בנושא

ההליכון שהכי הרשים אותי היה בגרמניה בחדר כושר במינכן לפני ארבע שנים, תוצרת גרמנית, נראה קטן ומצ׳וקמק למראית עין, אבל הטוב ביותר שאי פעם ניסיתי, רך, שקט, ולא נראה שזז ננומטר מזעזועי הריצה, כאילו רצת על משטח ריצה במסלול...הנדסה גרמנית במיטבה.

הליכון, הנדסה במיטבה...מומלץ!

אתה טרחן בלתי נלאה, בלשון המעטה

לסחוב את הנושא הזה בלי קץ, כנראה בגלל הקור. זה ברור, אם בניו יורק יש מינוס 15 צלזיוס אז אצלכם זה לא רחוק מכך וקר מאוד.
כאשר הייתי עדיין קבלן, ביצעתי את מכון הכושר סוויץ וכאשר הם רכשו כ-25 הליכונים, הצטרפתי לרכישה. ההליכון לא תוצרת סין ועלה לי במחיר סיטונאי של חדרי כושר בערך אם אני לא טועה 15000 או 16000 ש"ח פלוס מע"מ בערך בשנת 2004.
באותו זמן הייתי עדיין מנוי בהולמס פלייס וההליכון הוא אותו הליכון כפי שהיה להם לפני הדור שכבר הכיל טלוויזיה אישית. אז, כן, שלי ללא מסך טלוויזיה אישי.

למעלה