בגלל ש

בגלל ש

זאת שפותחת את השרשור החיובי מידיי שבוע קצת נמצאת בחו"ל, נפתח עלק שרשור חיובי (כדי לא לגנוב זכויות יוצרים). ראשון-תל אביב עם מאמי-->פגישת יחצנים-->שוב עם החבר שני- מאמי אצלי שלישי- צב ראשון למאמי רביעי- בריכה חמישי- אמאבא טסים עד יום ראשון בלילה AKA בית +- לבד שישי- בע"ה מאמי בא לישון אצלי
שבת- יום עם מאמי

../images/Emo110.gifובגלל זה זה עלק שבוע חיובי

ראשון- אין כלום, חופש מוחלט וזה היום האחרון שלו:p שני- מתחיל הקורס פסיכומטרי!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה לעצמי, תודה לעצמי:) שלישי- אין לי מושג וככה עד המשך השבוע.. מה שכן אני יודעת שיש עוד פגישה בשבוע הזה של הפסיכומטרי וגם כמה שעות של התנדבות כניראהP:

להלהלהלה=)

ראשון-שומדבר מיוחד שני-ים+בקדיקת דם<חרוז> שלישי-לאיודעת עדין רביעי-לאיודעת עדין חמישי-עיר הבירה:p שישי-לאיודעת עדין שבת-יומולדת לסבתא, מסעדה וזה.

IkMfNiY

New member
אוקי :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אממ, היינו במלון קורדיליה שזה מעין בית דירות. חשבנו שיהיה עלוב, אבל דווקא היה ממש סבבה. ארבעה אנשים בחדר גדול, עם מקלחת ומטבח של ממש [הם אפילו נותנים סכו"ם וסירים...]. בקיצור, מקום נחמד מאוד. המקום עצמו די קטן וקל להגיע ממקום למקום ברגל. רוב המועדונים והפאבים נמצאים באיזור הSQUARE ויש שם כל מיני מקומות נחמדים. אהבתי את הפאבים ג'סמין, בלק הוק ומנגו בר. יש בד"כ בפאבים כל מיני מבצעים שקשורים למועדונים, לדוגמה, קונים משקה ב2 פאונד ומקבלים כניסה חינם לאיזה מועדון שרוצים. מבחינת מועדונים הייתי בשלושה: בגליס [שלא ממש אהבתי, הוא קטן, אין בו מוזיקה טובה ויש בו מלא ישראלים], ICE שזה מועדון מומלץ, מגניב, יש בו מוזיקה טובה, אבל מלא ערסים ישראלים P: וCAR WASH שזה מקום מאוד נחמד עם להיטי 70, 80, 90 ויש בו מלא בריטיים ואיריים שווים P: כמו שכבר אמרתי, אפשר בעיקרון ללכת הכל ברגל, חוף הים- NISSI [שהוא לא משהו בכלל, יש חופים הרבה יותר יפים אבל גם הרבה יותר רחוקים, אז לא נסענו אליהם] הוא במרחק של בערך 20 דקות הליכה מאיזור הSQUARE. יש שם כל מיני אטרקציות... קפצתי שם בנג'י, זה כיף :) [40 פאונד כולל תמונה וחולצה :X] יקר בקפריסין. מבחינת אוכל כדאי להביא אוכל מהבית, למרות שיש כל מיני מבצעים במסעדות מזון מהיר למינהן. אנחנו אכלנו בוקר וצהריים מהאוכל שהבאנו מהארץ ובארץ יצאנו לבורגר קינג / פיצה האט. מה עוד? לא יודעת, היה כיף ^^ יעל

../images/Emo110.gifואוו את לא יודעת כמה חשק

עשית לי!!!! OMG קפצת באנג'י?!?! כמה מטרים?איך היה? המועדון הזה- ICE באמת מעוצב כזה עם קרח והכל? שמעתי שהוא באמת מגניב..

IkMfNiY

New member
אמממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא יודעת כמה מטרים, הרבה, זה כזה מפחיד
כן, זה מעוצב בצורה באמת מגניבה, כדאי ללכת אליו. אני הייתי בו במסיבת קצף והיה ממש כיף ^^ יעל

../images/Emo140.gif

יום ראשון- בית יום שני- בית יום שלישי- בית יום רביעי -בית יום חמישי- בית יום שישי- בית שבוע ארוך עם מלא שינויים וחידושים

למעלה