בגלל ש

בגלל ש

כבר מזמן לא פתחנו פה שירשור מאתגר בדביליותו ובגלל שלא כל יום מקבלים את ההזדמנות להטטם בפרהסיה ולצאת פסדר - הרי לכם נושא: קפת חוללה צונאמי קטון במערכת הדם שלי עת גילתה את אוזני שבראד פיט המא-מם! נוטש את הבלונדה לאנחות (וגם להנחות כי עכשיו סוף עונה בפוקס). אני קוראת לציבור המשרשרים להציע את מועמדותם לחבוק את שריריו המשתרגים, ריבועי ביטנו, זהב שערו וסיקוס זרועותיו של בראד. קפת תערוך סינון והמועמדים הסופיים ישלחו להיות ניצבים ב"שבע שנים בטיבט 2". שמעתי שאתרי הסרטה הם קרקע פורה להתחלות מהסוג הרומנטי. למקומות, היכון, זוז!

קפת

New member
יש אחד בפורום הזה

שכולזמן מתלונן שלא עוסקים ומתעסקים בו די. שלא מדברים בו ועליו מספיק, שלא עורגים, כמהים, מתחננים, מתרפסים, מתרפשים, מיטפשים, מתלבשים, מתפשטים, מתקשטים, ומתרגשים ממנו ואליו באופן שמשביע את רצונו. אז אני מברכתותך, חברתי בוגונביליה, על הרעיון המבריק. אני מציעה את מועמדותו של להיות הג'ניפר אניסטון הבאה. להתראות בטיבט, פירסט בורן דונקי (אני מתרגלת אותך לשמך החדש באנגלית).

כפרה עליך קפת כפרות

ששיתפת אותנו בלינק הזה (מי פנוי בחיפה? יש לי שם סידורים דחופים). אחרי שהתעמקתי בתמונה, הריני לבשר שהסרט "שבע שנים בטיבט 2" לא יצולם בהימליה. נמצא אתר חלופי וחסכוני בהרבה - מחשופה של אילנה אביטל. הדד הימני יהווה את הסט לסצינות המתרחשות בהר קאיילש, הפטמה השמאלית תשמש כארמון הפוטאלה בלהאסה, החריץ נראה בול כמו עמק באקור. אדם, יש להניח, ישמח לשמש כניצב בתפקיד נזיר. אני עדיין חושבת על מועמד ראוי.

Le Fay

New member
ממש זיהית אותם בעצמך או את מחזיקה

חבר טלפוני?

נראה לי שבראד כבר לא כזה גליק

יש לו מחליף אנגליזי בשם ג'וד לאו. הלחם הוא סוס מת, הו בוגו חבל על הזמן להתעסק בו ואתו.

opoli

New member
ומה עם ג'ני?

אומנם נראה כי בשביל זה יש חברים, אבל מה, אנחנו לא חברים? יבחר לג'ני מועמד ומייד!

קפת

New member
צביקה פיק, הולך?

בעצם... נראה לי שהיא קצת מבוגרת מדי בשבילו. אז ננסי ברנדס. כן.

איננה .א גם אוהבת קטינים

אני חושבת שעדיף לה את א.ב הפיקציה : http://www.dorimani.corky.net/howtodrawavibitter.html

למעלה