נכון, צודק, אנשים תגיבוווו איפה מידת הכנסת האורחים שלכם??????? ואין לך על מה להודות אני נהנת מזה....
א איילת כ New member 10/8/03 #25 נכון, צודק, אנשים תגיבוווו איפה מידת הכנסת האורחים שלכם??????? ואין לך על מה להודות אני נהנת מזה....
R r3fl3ct10n New member 10/8/03 #28 אני מנסה ומנסה... אבל לא מצחליח להבין(או שאני מבין אבל לא יודע את זה..) איך אתה יודע כ"כ הרבה על הפורום ועל האנשים שבו?? נ.ב העלתי בדעתי שאתה סתם קורא מהצד... או אישיות סמוייה מהפורום שמשום מה כותבת בשמ אחר...
אני מנסה ומנסה... אבל לא מצחליח להבין(או שאני מבין אבל לא יודע את זה..) איך אתה יודע כ"כ הרבה על הפורום ועל האנשים שבו?? נ.ב העלתי בדעתי שאתה סתם קורא מהצד... או אישיות סמוייה מהפורום שמשום מה כותבת בשמ אחר...
L lali37 New member 10/8/03 #31 די כבר../images/Emo70.gif מי אתההההההההההה אתה יודע על שירה והתוכי, על זה שיערית מאורסת ועל עוד משהו שברח לי מהראש..... אתה קורא סמוי
די כבר../images/Emo70.gif מי אתההההההההההה אתה יודע על שירה והתוכי, על זה שיערית מאורסת ועל עוד משהו שברח לי מהראש..... אתה קורא סמוי
מ משסע הבלטות New member 10/8/03 #32 מי אני?? עוד ציטוט מפרפר נחמד - "(אבל) אני, תמיד נשאר אני" חוצמזה, ישנו רמזון קטנטון שאני נותן בכל הודעה שלי אני מרגיש שאני כבר מתחיל לעלות לכם על העצבים... לא נעים!
מי אני?? עוד ציטוט מפרפר נחמד - "(אבל) אני, תמיד נשאר אני" חוצמזה, ישנו רמזון קטנטון שאני נותן בכל הודעה שלי אני מרגיש שאני כבר מתחיל לעלות לכם על העצבים... לא נעים!
L lali37 New member 10/8/03 #49 נכווווווווווווווווווווווווווווון../images/Emo70.gif בכל הודעה אתה מספר לנו עוד מהו שאתה יודע.... ואימל'ה אתה יודע את היומולדת שלי.... מי אתהההההההההה
נכווווווווווווווווווווווווווווון../images/Emo70.gif בכל הודעה אתה מספר לנו עוד מהו שאתה יודע.... ואימל'ה אתה יודע את היומולדת שלי.... מי אתהההההההההה
ל ליאור השריף New member 8/8/03 #13 מידע את יכולה למצוא... בס"ד בכרטיסים האישיים של כל אחד וכן, בסניף הוירטואלי ברשימת החברים...
ל ליאור השריף New member 10/8/03 #24 נו אז תעשי את הפעולה הבאה... בס"ד לכי ל"תצוגה" "קידוד" ותלחצי על עברית (windows).
א אפרת 3 נקודות New member 8/8/03 #20 ברוכה הבאה @@@ ו... ב"ה קוראים לי שירית ואני מרחובות שבט קוממיות אבל אני כבר לא בסניף וזהו ..........
ברוכה הבאה @@@ ו... ב"ה קוראים לי שירית ואני מרחובות שבט קוממיות אבל אני כבר לא בסניף וזהו ..........
ה הצנועה והענווה New member 10/8/03 #33 טוב... קוראים לי נוית ואני מנהריה. אני מתארת לעצמי שאני הכי קטנה פה (וגם אם תגידו לי-אני אהיה מודעת לעובדות)-שבט מעלות. את כל השאר תקראי בכרטיס האישי שלי.
טוב... קוראים לי נוית ואני מנהריה. אני מתארת לעצמי שאני הכי קטנה פה (וגם אם תגידו לי-אני אהיה מודעת לעובדות)-שבט מעלות. את כל השאר תקראי בכרטיס האישי שלי.
מ מישהי אלמונית New member 10/8/03 #35 גם אותי את מכירה! ../images/Emo7.gif אבל בכל זאת: אני רחלי, חדרה, 14 וחודש , הרא"ה, נמצאת בפורום הזה מאז ל"ג בעומר. זהו!!!
גם אותי את מכירה! ../images/Emo7.gif אבל בכל זאת: אני רחלי, חדרה, 14 וחודש , הרא"ה, נמצאת בפורום הזה מאז ל"ג בעומר. זהו!!!
מ מישהי אלמונית New member 10/8/03 #37 ../images/Emo2.gif מאיפה אתה יודע??????????????????????????????????? זה היה לפני פחות משעה!!! מי אתה??? אתה איזה האקר שפרץ לי למחשב או מה???
../images/Emo2.gif מאיפה אתה יודע??????????????????????????????????? זה היה לפני פחות משעה!!! מי אתה??? אתה איזה האקר שפרץ לי למחשב או מה???