בגלל שעמום בלבד

TankBoy

New member
בגלל שעמום בלבד

טוב, וגם בגלל שיש לי מצלמה חדשה. וגרועה. אבל נכון שזה נראה נחמד? אגב, יש לי גם את Monsturous Regiment, אבל הוא בהארד קאבר אז הוא לא זוכה לשבת עם שאר החבר'ה.

TheBursar

New member
קודם כל יפה מאוד על הכמות

אני רואה סימני בלאי אבל זה דברים מקובלים. עכשיו להערות שבאות מקנאה חולנית כי לך יש הרבה ספרים של טרי ולי אין - יש לך את הגירסאות האמריקאיות בעיקר. זהו עד פה הערות. ותגיש מצלמה יותר איכותית יש היום של 4 מגה ב-1500 שקל

TankBoy

New member
כמובן,

קניתי את רובם בארה"ב. ויש לך 1500 שקל להלוות לי?

TheBursar

New member
אם היו לי 1500 שקל מיותרים

כבר מזמן הייתי מזמין את הספרים לעצמי מאמאזון

פנחסון

New member
נחמד,

לי יש 44, אבל זה כולל כמובן ספרים נוספים של פראצ'ט כגון זה עם החתול וכמה של ג'וני (כריכות אנגליות מלבד ג'ינגו ו- soul music).

Athaclena

New member
נראה אותך מוצא את מוזיקת נשמה

בכריכה בריטית... פעמיים קניתי! עברו שנים עד שאפילו ראיתי את הכריכה הבריטית! והאמת? זו לא כריכה כזאת איומה. אפילו לא רע. ולי יש... טוב, לא יודעת בדיוק. כנראה 40 ומעלה, כי לקחתי את מה שפנחס אמר והורדתי את אלה שאין לי. נו, יש לי הכל חוץ מסטראטה וזה עם החתול והדואר בא היום וכובע מלא שמיים.

Jade888

New member
מספרי העזר יש לי בנתיים רק את המפה

ולא ספרתי אותה... וחלק מהם הורדתי מהאינטרנת אבל זה לא נחשב...

Rincewind

New member
בעעעעעעעעעכס

גירסאות אמריקאיות... פויה!!! אבל מדף נחמד הרכבת לך
ואם כבר כל אחד משוויץ בכמויות ספרי הדיסק שלו- לא ספרתי אף פ'ם, אבל יש לי את כל הסדרה חוץ מ-Going Postal (לקנות גירסה קשה זה פשוט שוד לאור היום), וכלמיני מסביבים כמו המפה, סדרת ג'וני, אנשי ההשתנה, אנשי השטיח, סטרטה, בשורטו, הגיבור האחרון, קומיקס אור מופלא, ספר הבישול של נני, מדע הדיסק 1 ו-2 ועוד כלמיני שאני לא זוכר ברגע זה ואין לי כוח להרים את הראש אל המדף.

ויימס

New member
ולי יש...

טוב, רק 26 ו-6 מתוכם בעברית, אבל כל הספרים באנגלית הם בריטים, חוץ מג'ינגו.

Athaclena

New member
סליחה????

ומה זה הgraphic novel, צפרדע? לא מגיעה לו התייחסות מיוחדת?

ויימס

New member
ולי יש...

טוב, רק 26 ו-6 מתוכם בעברית, אבל כל הספרים באנגלית הם בריטים, חוץ מג'ינגו.

למעלה